USKOK STAVIO POD NADZOR POSREDNIKE Raiffeisenbank

Kako neslužbeno doznajemo USKOK već mjesec dana snima, prati i nadzire svojim sigurnosnim metodama sve posrednike Raiffeisenbank. Brojne posrednike ni mi nismo doznali, posebno po otocima, no sustav se ne želi osramotiti, već biti spreman prilikom akcija. Doznajemo da su se dočepali svih imena, kada su doznali za odlučnost našeg stožera da sa Austrijom, Njemačkom i EU pokrenemo istragu za ovakvu desetogodišnju pljačku.

istraga

Najveća šteta će se prebaciti na državni proračun, kada žrtve preko stožera budu tražile nakon postupaka i naplate duševnih boli nedoknadivi uništen život. Nažalost, svi ugledni odvjetnici su tražili pravdu na krivim mjestima i izgubili parnice. Da je igra više nego ozbiljna pa i premrežena medijski pravosudno i politički ukazuje sljedeći podatak. Nakon što je udarno krenulo za petama mafije, otvorile su se neke nove karte koje nisu dokazano povezane. Agent njemačke obavještajne službe BND koji radi na austrijsko- hrvatskim prljavštinama, pa i HYPO banci, iznio nam je čudne poveznice. Postoji li veza između Raiffeisenbank zadruga i Styria Media Group (Večernji list, 24 sata, Poslovni, Njuškalo…)

Nakon što smo pokrenuli 5% afere Raiffeisenbank zadruga, prije pet dana je za predsjednika uprave Styria Media Group postavljen bankar Markus Mair koji počinje svoj mandat kao predsjednik uprave 01.10.2013. Mair je dosadašnji generalni direktor Raiffeisen-Landesbank Steiermark. Odmah jučer pušten je članak u Večernjem listu kako je 40.000 žrtvi Hrvatskih kreditnih zadruga koje kamatare i uništavaju građane. Izjednačavanjem su zaobišli tematiku o kojoj pišemo – Raiffeisenbank zadruge. Kako nam tvrdi izvor: “Neminovno je da se Austrija sprema za brojne odgovore, koje je znala i koje nije. U Austriji se prao novac Hrvata, Srba, BIH a umješani su vaši oporbeni i aktualni čelnici. Kako se otvori jedan spis, tako nam iskoče novih stotinu i iznova.” – tvrdi nam agent BND koji konstatira da je prije deset godina bilo nemoguće intervenirati jer su uništili glavnog državnog odvjetnika Radovana Ortynskog upravo jer je radio na nečemu, a nije znao gdje ga vodi put.

Očito su Raiffeisenbank zadruge se spremile za sve opcije, no rasklimane su. “Sve je bilo uredno, no nisam shvatio da se glavnica ne smanjuje. Kad je bilo gotovo sa isplatom, zaključio sam. Iz vedra neba ovrha i izmišljene neplaćene kamate. Sjelo je na sve račune obitelji i na nekretnine. Razbolio sam se ja i žena. Odvjetnici su me istrošili, a ovdje se nije radilo o klasičnom osporavanju ugovora, već evo….ovo što čitam ovdje. Eteroviću pojavili ste mi se kao zadnja slamka spasa vi i vaši eksperti.” zaplakao je Marijan Cvetko. “Morao sam izgubiti sve da vidim gjde sam, smješni su mi ljudi koji kažću da su pred krajem otplate. Ja im ne smijem reći što ih čeka. Banka ne želi da platiš već da ti oduzme život i nekretnine.” vrlo potresno nam je rekao Cvetko. Istražitelji udarnog su već u Briselu, Berlinu i Beču.

Zajedničkim udarom i odvjetnicima stožera koji su nepotkupljivi kao i portal udarno.com, idemo na sve. STOŽER PROTIV Raiffeisenbank, predvodi TONI ETEROVIĆ, kontakt telefon: 021/276-831. Sve je pod diskrecijom no mnogi već u nastavcima snimaju životnu agoniju sa snimateljem što će od jeseni ići na portalu udarno.com.

Istražni tim udarno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *