PRIJETE OVRHOM A BLIZU SU ZATVORA I VRAĆANJA UKRADENOG!

Asistentica glavnog odvjetnika stožera protiv Raiffeisenbank, Ines Bošković – Sorić, informirana je da se mnogima prijeti da će ići pod ovrhu, no tvrdi građanima da se ne trebaju bojati: “Bankari i odvjetnici u Hrvatskoj su nezakonita lica, djele ih dani od zatvora i vratiti će sve što su ukrali i oteli. Bez javnih bilježnika i zemljišnika, te brojnih predsjednika sudova ovo ne bi ostvarili, tako da nadležnost tužiteljstva je Austrija.” – tvrdi Bošković. Istražitelji su već u Beč, Berlinu i Briselu.

Thomas Thonegg

Varalice bankari Thomas Thonegg (Raiffeisenbank Bad Radkersburg-Klöch eGen) i Erwin Neuwirth (Raiffeisenbank St.Stefan-Jagerberg-Wolfsberg)

Erwin Neuwirth

Sve zadruge sa kojim vas povezuje Ivanka Krajnc su pod povećalom. SVE! Iako je svaki građanin posebna priča, Austrijska istraga i istraživačkog tima udarno sve ono što su hrvatski sudovi poništavali, “vraćaju na noge”, a uskoro se nalaze tužitelji sa glavnim vođama stožera da im pomognu u rasvjetljavanju hobotnice u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji.

Stožer tereti i dalje sljedeće osobe: Glavni organizatori: August Walter, Ivanka Krajnc, Dejan Tibold, Marijan Čovran, Stjepan Grabovac, Vlado Kolerodvjetnica Darinka Đurović, Mirjana Poljanec, Tanja Bihar, odvjetnici Tihomir Zebec i Kristijan Horvat, odvjetnici Majda Damjanović i Srećko Golenko, odvjetnici Hinko i Renata Žerjav, Davor Peruško, Doris Košta, Jasminka Perković, Miroslav Vitaljić, Slavica Popadić / posrednici: Snježana Kos, Davor Mesar, Omer Marinov, Ljubo Cvetko, Ivanka Radosajlić, Dario Dumić, Bojan Krpić, Danica Petrović, Dragana Colina, Ivana Kalinić, Joško Goleš, Mićo Vulović, Patricija Darrer, Zlatko Čakić, Ivica Baković, Nada Trpković, Suzana Perčinić  / javni bilježnici: Boško Jurišić, Igor Lučev, Branko Jakić, Bojana Štimac, Vesna Ćuzela, Denis Krajčar, Ermina Radić, Elizabeta Škunca / suci: Goran Čolak, Stipe Masle, Anđelka Bagić, Maja Vukmir, Laura Puljar Matić……  ovo je “uvod u anatomiju”

 Email [email protected]

Istražni tim udarno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *