ŽRTVE Raiffeisenbank I ODVJETNIČKE BANDE

Nakon samo jednog udarnog napisa, bankari lažne banke koja ima 240 zadruga, nekima je ponudila nagodbe, što upravo kazuje koliko odvjetnici žrtvi – surađuju sa istim bankarima koji su uveli ljude u ropstvo. U strahu od kaznenog progona, navodno nude samo neki dio da se plati, no nitko od banki ne odustaje od nekretnina. Sve je podjedljeno bez dozvole HNB kako se ne bi vratilo, već kako bi se otele nekretnine. Hrvatski sistem je to omogućio. Istražni tim udarno je od austrijske obavještajne službe doznao da su na kontakt liniji hrvatski odvjetnici koji mjesto za žrtve, slušaju naloge banke i tako postupaju. Samim time zastupaju banku, a da žrtva (klijent) ne zna.

eterovic

 Urednik Eterović: U ZADNJOJ FAZI SMO RASVJETLJAVANJA MEĐUNARODNOG BANKARSKOG KRIMINALA. MNOGI TRAŽE DISKRECIJU JER IM JE NEUGODNO U ŠTO SU UPALI. OFORMILI SMO SPECIJALNI TIM OD SEDAM ISTRAŽITELJA I ODVJETNIKA. JAVLJAJU SE MASOVNO LJUDI. GLAVNI AKTERI ZA ZATVOR SU TORBARI, ODVJETNICI BANKE, JAVNI BILJEŽNICI I ODVJETNICI ŽRTVI: AUGUST WALTER, IVANKA KRAJNC, TIHOMIR ZEBEC, KRISTIJAN HORVAT, DORIS KOŠTA, MAJDA DAMJANOVIĆ, SREĆKO GOLENKO, MIROSLAV VITALJIĆ, DARINKA ĐUROVIĆ, IVANKA RADOSAJLIĆ, IGOR RADELIĆ, DRAGANA COLINA…A SVE  OMOGUĆENO OD ŽELJKA ROHATINSKOG I MLADENA BAJIĆA.  IMAO SAM SASTANAK SA FBI ISTRAŽITELJIMA. – urednik Eterović

Formulari koje smo dali brojnim žrtvama, pod diskrecijom otkrivaju čitav niz nezakonitih poslovanja odvjetnika i javnih bilježnika u Hrvatskoj koji su počinili teška kaznena djela iz oblasti bankarskog kriminala, prevare, obmane, iznude, lihvarenja zajedno sa dilerima kredita koji su sada navodno “oštećeni”, a namještali su nelegalan novac ljudima kao idejno riješenje. Međunarodni organizirani bankarski kriminal smo već otkrili prije dvije godine, no sada su oko nas građani postavili živi zid i zovu tražeći da zajedno zatresemo svijet na noge. Mnogi osjećaju stid i imaju osjećaj krivice iako nisu znali sa kojom bankom posluju, samim time su nesvjesno upali u neizlazne probleme i postali robovi. Oni koji su uvjereni da će izaći kao pobjednici žie u snu koji će postati noćna mora. Banka će im po svojoj procjeni podizati čas 5 pa 15 % kamate, ako im 9odzem nekretninu opet će nastaviti izbijati novčana sredstva. Dileri banke (zadruge) nakon što su vidjeli u što su uvalili tražitelje pomoći, na posljetku su uvalili i sebe. Oštećeni nisu jedino kormpirani političari i suci koji su primili kredite da im pomognu izvršavanju zla. Manipulatori su angažirali odvjetnike poput Miroslava Vitaljića iz Rijeke, Doris Košta iz Splita, te usmjerili ljude da bi prikrili kriminal a blokirali ovrhu. Svo vrijeme rade samo na odgađanju ovrhe i ništavnosti ovrhe iako je dokazivo mnogo toga što će baciti zadruge na koljena.  Nažalost sve se svodi na odgađanje do drame. Prije četri mjeseca pisao nam je stanoviti Dario Dumić koji tvrdi da smo pustili da se izbaci na ulicu nekoliko obitelji, zato što se nismo iz uredništva javljali četri mjeseca, a isti gospodin Dumić je prije četri godine nezakonito bio posrednik u djeljenju kredita banke, i ne kaje se, već je svima namjestio odvjetnika Miroslava Vitaljića iz Rijeke kao što su drugima servirani posrednici Vitaljića, sa nalogom da se ne pristupa kazneno jer DORH ima previše posla. Uzimaju se novci na crno koji ni jednom čovjeku nisu trajno riješili problem, parnice se gube, jer nitko nije udario izravno u glavu problema, da li zbog straha ili suradnje sa vrhom zadrga ostaje na nama. “Nudili su mi i dali nagodbe potpisao sam, lagali su i danas sam na ulici zbog odvjetnika i nagodbe. Izmanipulirali su me do kraja, sada se želim posvetiti njihovom uništenju.” – Ivan Zloić.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KLIJENTI / ŽRTVE SU PRODANE PRVO OD ODVJETNIKA KOJEM NAJVIŠE VJERUJU. U MREŽI  KREDITA SU SUCI, JAVNI BILJEŽNICI I ODVJETNICI, DO DORHA.

Raiffeisenbank St.Stefan-Jagerberg-Wolfsberg iz Austrije je samo jedna od lažnih zadruga. Jedna u nizu je i Raiffeisenbank Massongex-St-Maurice-VérossazRaiffeisenbank Mittleres Raabtal eGen…Sve imaju tajnu glavu u vrhu i nisu smjele poslovati u Hrvatskoj. Korumpirale su suce, političare, medije i odvjetnike. Kako nam je rekao izvor: “Odvjetnici brojni su izmanipulirali građane. Toj banci treba prestati vraćati novce i ići na njeno kazneno gonjenje.  Ona je nelegalno ušla na tržište i izvukla građanima novac, te su se upisali na zemljišta. Svaki pristanak na kompromis podrazumjeva da će žrtva ući u još dublji problem. Imamo zaprimljene prijave radimo, no trebamo vašu suradnju, Njemačke, Hrvatske i Crne Gore da se utvrde svi krpni igrači banke.” Izvor iz austrijske kriminalističke uprave nam je rekao da sve ima vrlo ozbiljno obilježje, konstatirajući da ako građani smatraju da je banka nelegalno radila, nemaju se što nagađati, već banka treba biti blokirana sa radom, kao i ovršitelji te gonjena za prevare i duševne boli građana koji su žrtve banke. “Nijedan odvjetnik nije se usudio kazneno pristupati, to dokazuje da nijedan odvjetnik nije radio ispravno jer se boji bankarskog lobija ili surađuje sa njima”. Netko tko je izmanipuliran treba tražiti pred zakonima prava, a ne nagodbe. Javite nam se bez razmišljanja sa punim povjerenjem. Prvi smo i jedini poslali INTERPOLU zahtjev za istragu. Rat će biti dinamitan, no mnogi još ne znaju niti što im sprema ova (zadruga) banka. Mnogi su zakasnili. Odmah nam pišite na [email protected]

Istražni tim udarno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *