ŽANDARI UHIĆENI ZBOG BRATA PREMIJERA I JEDAN UHIĆEN ZBOG FACEBOOKA

Policajac Dragiša Petković iz Kragujevca na vijest o tome da je Andrej Vučić prebijen, na svom Facebook profilu je proučio poručio: “Ma trebali da ih ubiju a ne tuku.” Nakon ovog javnog istupa je uhićen zbog poziva na likvidaciju a to nije prvi put da policajci koriste Facebook kao platformu za osobnu promociju izjava, oružja, demonstriranja moći.

policajac-foto-printskrin-1412082139-577088

POLICAJAC KOJI PREKO FACEBOOKA POZIVA NA SMRT

Premijer Aleksandar Vučić je istupio kako ima snimku koja ukazuje još goru stvar, da mu je brat premlaćen iako se legitimirao, što je otvorilo vrlo konkretnu sumnju. Premlaćen je jer je brat premijera. Brojni mediji Srbije zgroženo traže progon policije i utvrđivanje tko sve nosi značke i oružje. Traže reorganizaciju policije, jer smatraju da je u policiji podzemlje. “Neki pripadnici MUP ne zavređuju da nose uniformu i policijsku značku i da je gvozdena metla potrebna da proradi što pre, kako se ne bi dalje kaljalo ime časnih policajaca u MUP Srbije. Uniforma i značka nisu za svakoga. A ovog čoveka, koji sebe naziva policajcem, zaslužio je da ga časne kolege stave iza brave.  Takvi ljudi koji pozivaju na nasilje i likvidacije ne zavređuju da čuvaju našu decu.” – napisao je Kurir.

U dnevniku ALO premijer Srbije je iznio kako je tragično da mu je brat predmet mržnje. “Mržnju prema meni ne morate da širite na mržnju prema mojoj porodici. Neki mediji lažima pokušavaju da deziformišu javnost”. Osim Vučićevog brata premlaćen je Predrag Mali, brat gradonačelnika Beograda. Žandari su navodno iz Niša. Svi su uhićeni i biti će procesuirani. Najvaljuju se već stegovni i otkazi.

Udarno tim, Kurir, Blic, Alo