USKOK UZEO KOLEKTIVNI GODIŠNJI?

Ravnatelj Uskoka DINKO CVITAN

Građani nam se žale da se danas i jučer nitko ne javlja  na službeni broj USKOKA. Da nije žalosno bilo bi smješno. ZAGREBAČKI USKOK ima radno vrijeme do 16 sati,Prvo; da postoji radno vrijeme sa strankama za jedan ozbiljan antikriminalni ured, po svim svjetskim pravilima je neozbiljno. Drugo; čak nisu niti organizirani u prijemu, mnoge stranke govore da nisu dobile zapisnike,nestane papira, pa da im se nitko ne javlja i budu ostavljene na cjedilu kada prijavljuju krupna politička kriminalna djela. Uskoro ćemo objaviti seriju nastavaka iskustva svjedoka sa USKOK-om koji su izigrani i ostavljeni nezaštićeni.

Kada prijavite veće kazneno djelo praksa je u svjetski naprednim zemljama da Vam državne institucije stalno stoje na raspolaganju radi psihološke podrške, ovdje toga nema. Točnije možda nikad ne dobijete odgovor, a često će ozbiljno djelo organiziranog kriminala USKOK prepustiti državnom odvjetništvu, što se većinom događa. Mnogi se pitaju jeli USKOK svo vrijeme osnovan da prikriva djela organiziranog kriminala ili otkrivaju jer kad bi otkrivali već bi zatvori bili popunjeni.

Oni reagiraju samo na strah i huškanje medija, inače uhapse policjaca koji je primio mito od 10 €ura dok čarter zona, Kamensko, Jadrankamen i brojne pljačke se izvode na očigled javnosti. Precizinije, USKOK je potvrdio nam da radi na svim našim prijavama no koliko je optužnica USKOKA prošlo vjerodostojno i sa višegodišnjim kaznama te zapljenama imovine, daje miran san kriminalcima.

Isplati se krasti jer USKOK vas štiti sa Mladenom Bajićem.

Istražni tim udarno

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *