UBILI SE ZBOG Raiffeisen zadruga

Građani su pobjesnili vidjevši u Novom listu odvjetnika Vitaljića i Daria Dumića koji govore protiv Raiffeisen zadruga, jer je Dumić bio posrednik nelegalne banke za kredite, a Vitaljić pljačkao klijente, tražeći na ruke po 1000 €ura. Mreža odvjetnika Vitaljića po Hrvatskoj naplaćivala je protuzakonito besplatna izvješća HNB od 500 do 5000 €ura.

austrijska hicenja

POČELA TAJNA SASLUŠAVANJA U AUSTRIJI. OKO 400 LJUDI SMO OKUPILI PROTIV BANKE SA NAŠIM ISTRAŽNIM I ODVJETNIČKIM TIMOM. ZADRUGA JE UPLOVILA U POSAO POD POKROVITELJSTVOM IVE SANADERA, TOMISLAVA KARAMARKA I SLAVKA LINIĆA. ISTRAGU VODI AUSTRIJA I NJEMAČKA, A KAKO DOZNAJEMO ODVJETNIK VITALJIĆ JE ISKOČIO U NOVI LIST DA BI SE OPRAO, IAKO JE UMJESTO ŽRTVI ZASTUPAO INTERESE BANKARA DO JUČER.

U našim formularima, kao i temi koju smo prvi pokrenuli, Vitaljić je označen kao ključna osoba zadruge, koja se sa jedne strane nagađa sa bankom i dogovara . O kriminalu Vitaljića svjedoči silan broj  građana, i to nije mali broj spreman uskoro pred kamere iznjeti što se tražilo od njih. 300 želi istupiti javno, 100injak traži diskreciju koju smo dužni poštovati. Osnovavši ekspertni istražni, novinarski i odvjentički tim lociran u Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj, udarno.com se posvetilo razotkrivanju  afere u rangu HYPO-a gdje se prao međunarodni novac Austrije i Hrvatske, preko sudionika posrednika, javnih bilježnika, odvjetnika, sudaca. Neki su odavno deložirani, a mnogi čekaju nezakonite deložacije. Banka ne preza od toga da dođe do nekretnine po svaku cjenu, a nije se zakonito niti mogla uknjižiti na nju. Dakle, afera ima stravičan početak, još gori tijek, a kraj će joj biti poguban jer će obje zemlje morati vraćati građanima oteto. Jedna od pet osoba koja je zbog ove banke počinila suicid je Ivo Jušić iz Rogoznice, otac troje djece i Ivo Skorin iz Primoštena, otac troje djece. Žrtvama smo razbili strah, neki doniraju da pomognemo, neki su na prosjački štap bačeni pas ih hranimo i pomažemo skoro pa kao psihijatri. Uspjeli smo odgovoriti nekoliko osoba od suicida, jer su izvarani od zadruga, odvjentika i javnih bilježnika; pokradeni, uništenog zdravlja i razorene obitelji. Neslužbeno iz MUP-a Austrije doznajemo da je krim policija Austrije privela sedam osoba na saslušanje.

Povjerenstvo protiv RF zadruga koje je udarno imenovao u svoj stožer su: Željko Starjački, Melita Jagar, Jadranka Laković, Miranda Bošnjak, Bruno Ortynski. Kontakt 021/276-831, email urednika: [email protected] Svi koji žele se javiti trebaju popuniti formular. Oni koji žele diskreciju imati će, koji žele javno biti će omogućeno. Protiv bankarske mafije idemo ofenzivno, medijski, pravno, istražno, da se svakome ispravi nepravda.

Istražni tim udarno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *