U SPLITU GRAĐANI BOJKOTIRAJU I POTPISE

Od vrha Marmontove do dna splitske rive, jumbo plakati, punktovi sa nekoliko animatora, svi se doslovce trgaju za potpisom. Animatori: HDZ, Tomislava Zaninovića, SDP,  Željka Keruma, HRAST-a, HDSSD, HSP, Anđelke Visković, Sanje Bilač, Damira Markovine….osjeća se da je sveopći odaziv na potpisivanje vrlo mali, kako nam kažu sa štandova.

tadinac

Izgledne pobjednike može samo veliki skandal srušiti, a i mogla bi ih srušiti pravna država koja ne funkcionira. Ivan Bajamonti Tadinac koji je odustao od utrke za gradonačelnika tvrdi: SDP i vlada daju veliku javnu podršku Željku Kerumu koji je već koalirao sa HSS, a SDP je svezan sa Kerumom, stoga i ova vladina zabrana podizanja Križa upravo je smišljen marketinški trik da pobjedi Kerum. Nažalost morati ćemo još četri godine trpiti Keruma.” – tvrdi nam Bajamonti. “Split je društveno bolestan i politički neosviješten – Kerum je zlo na koje se grad navukao i više ne može bez njega.”  Sa druge strane ujedinila se takozvana desnica. Sa HDZ Vjekoslava Ivaniševića i Zlatka Ževrnju podržava javno HČSP, HDS, HSP dr. Ante Starčević, HSLS Blok “Umirovljenici zajedno”.

Mediji čak bojkotiraju druge manje stranke i kvalitetne pojedince. A Bajamonti tvrdi da bi središnjici HDZ kao i SDP odgovarao upravo Željko Kerum, jer će ostvariti svoje ciljeve kroz njega, a to je osoba koja “kao Neron može zapaliti Rim” u kakvoj je poziciji a još gore i ponašanja.

Udarno tim

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *