U RIJECI NAPALI DON SLAVKA LINIĆA I EKIPU

U Rijeci cirkus nad cirkusima. Cijeli SDP i HDZ su se digli na noge. Duše političkog kriminala su se potresle. Transparent veličine zgrade koje je postavila skupina “POKRET OTPORA”, koja se naziva: “Don Linić i njegovi poslušni egzekutori” doslovce je uzdrmala centar iz sjene Vlade, to je Rijeka. (Jovanović, Obersnel, Linić). Neustrašivi građani usprkos sve većem pritisku i cenzuri, usred Rijeke u ulici Ante Starčevića postavili su golemi transparent dug 15 m i visine 4 metra sa slikama i imenima organizirane korupcije o kojoj nitko u Hrvatskoj ne zna, a na Kvarneru se priča na veliko.

pokret otpora rijeka

“Da, ovo sigurno nećete čitati ni u Jutarnjem ni u Večernjem, niti na HRT niti na NOVOJ TV, jer sloboda u Hrvatskoj ne postoji.”- rekli su nam iz skupine. Predali su nam i slike gdje se vidi kako se Ježić opijao sa Obersnelom i Linićem, te zato ne odgovara pred sudom za Dioki, jer zna brojne tajne o ministru Slavku Liniću.  Fotografija i ime Slavka Linića, predsjednika Županijskoga suda u Rijeci Veljka Miškulina, bivšega županijskog državnog odvjetnika Dorisa Hraste, zamjenice ravnatelja USKOK-a Sajonare Čuline, policijskog djelatnika Marijana Perice, Višnje Felker i Tee Borčić iz riječke Porezne uprave, gradonačelnika Vojka Obersnela, bivše ravnateljice Direkcije za poslovne prostore u gradu Rijeci Željke Marković i poduzetnika Mirka Pavičića.

pokret otpora

SVE SU SLUŽBE DOŠLE NA MJESTO DOGAĐAJA KAO DA SE RADI O TERORISTIČKOM ČINU.

pokret otpora rijeka1

Ispod slika je natpis: “Dok ovakvi vladaju, nema sreće nama ni našoj djeci, a ni unucima, grijeh se oprašta, ali korupcija ne. Neka ovo bude njihov stup srama.” Policija, vatrogasci, sve službe do komunalne su dojurile da “gase požar” i uklone transparent. Poduzetnica Slavica Šota iz Pokreta otpora, koja je zakupila prostor u zgradi na čijem je pročelju postavljen natpis, rekla je novinarima da je Rijeka grad iz kojeg je stvorena korupcija te je Slavko Linić mentor svim zlima koja se šire i izvan Rijeke. Za sve navedene ustvrdila je da su umreženi u kriminal, te da se građani zbog toga nemaju kome obratiti. “Oni otimaju privatnu imovinu i narušavaju ljudska prava.”, rekla je.

Najavila je da će sljedeći natpis biti još veći te da će ga izvjesiti na neboderu.

Pripremio Info tim udarno, fotto Pokret otpora.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *