TROJKA KOJA VODI DRŽAVU U PROPAST

Zoran Milanović, Radimir Čačić i Slavko Linić svojim su gospodarskim programom popunili psihijatrije, doveli ljude do depresija, raznih oboljenja i suicida. Obitelji se raspadaju kao i poduzeća. Dalmacijavino, Kamensko, Uzor, Dalmatinka, Jadrankamen….

Mrsić, Čačić, Linić, Milanović sa porezima i nametima uništavaju gospodarstvo, turizam, poduzeća i obitelji do samoga rasula.

Zoran Milanović, Radimir Čačić i Slavko Linić svojim su gospodarskim programom popunili psihijatrije, doveli ljude do depresija, raznih oboljenja i suicida. Obitelji se raspadaju kao i poduzeća a planiraju “zaskakati” neplatiše poreza i gubitnike koji su izgubili više od života, pa im treba odnjeti i život. U strahu i panici građani pričaju o PDV koji iznosi 25 %, glad je zavladala, poskupljenja struje, vode, osnovnih potreba, porezi i dugovi na troškove koje većina nije realno ni stvorila. Dalmacijavino, Kamensko, Uzor, Dalmatinka, Jadrankamen, Trimot, Autopoduzeće Imotski, Željezara, Mils, Imota…od Dalmacije su uradili izvanrednu regiju. Vlada ne oprašta, niti sanira dugove, ne nalazi riješenja. I dalje blokira građanima račune za dugove, Hrt sa Hanžekovićem ne bira sredstva uz pokroviteljstvo vlade. Slavko Linić najavljuje oporezivanje skoro zraka, a Čačić koji je donio sebi nesreću zasigurno bi mogao donijeti sreću građanima Hrvatske? Ministar Gordan Maras najavljuje gluposti koje mnogi žele čuti a nemaju veze sa zdravim razumom. Bilo bi najteže kada bi se objavile brojke suicida od kada je došla ova vlada na scenu. Riječi utjehe u zemlji nepotizma i korupcije postale su  zrak bez kisika. Poziva se građanstvo preko portala udarno da postane solidarno, čovjek prema čovjeku, okrenimo se jedni drugima. Nova vlada RH je obećavala je pred izbore jedna obećanja, danas radi potpuno drugo. Čuo sam komentar, da im je ovo znala, ni obitelj nebi glasala za njih.

Pripremio Toni Eterović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *