TAJNA CROATIA BANKE, PRIJE NEGO JE POČELO…

Brojni uglednici i tajkuni Hrvatske postali su prekonoćni bogataši, polovicu oštećenih su pokrali i razjedinili, no kako je počelo i zašto svi sudovi neće nikada riješiti dok se dioničari ne ujedine. Od potraživanja Croatia banke mnogi su se oprostili a odvjetnici ih također preprodali, te će izgubiti trajno sve što imaju. Ono što zna samo pet dioničara CROATIA BANKE objavljujemo. Kako nam tvrdi Pašk Kačinari dioničare vode prevaranti koji su ih dobrim djelom pokrali a još veće budale nisu se snašle u organiziranju ostvarivanja svojih prava.

tarle

(bankarska tajna) IVAN TARLE, jedan od mozgova pljačke, danas obmanjuje dioničare kako želi riješiti potraživanja. Tada bi morao prvo sam kazneno odgovarati.

Svaki puta kada su se dioničari pokušali organizirati u realiziranju potraživanja, stvorili su se unutarnji neprijatelji koji su sabotirali svako organiziranje i rješavanje. Najustrajniji je pokušavao biti Drago Kučko ali su i njega poljuljali tvrdeći da neće dugo živiti i da ne treba tražiti svoje. Croatia banka je od osnutka 1989. godine, s početnim kapitalom od svega 300 tisuća DEM (što je po tada važećem zakonu bio cenzus) a kojeg su uplatile 294 pravne i fizičke osobe dominantno privatnog vlasništva, poslovala uredno. Utemeljena je i razvijala se kao banka univerzalnog tipa i funkcionalno organizirana za tržišne uvjete. Projekcijom formiranja i razvoja definirana je kao dioničko društvo koje funkcionira kao poduzetnička institucija. Startala je i razvijala se na načelima i iskustvima dioničkog gospodarstva razvijenih tržišta, uvažavajući specifičnost bankarstva što je i na gospodarsko-društvenoj sceni prihvaćeno kao izazov. Dioničari: Zoran Gobac, Zdravko Mamić, Miroslav Ćiro Blažević i Franjo Gregorić davno su se naplatili, a brojni oštećenici su prihvatili protuusluge i “ispod stola”, kako bi prešutjeli pomno osmišljenu pljačku koja vodi do uglednih sudaca Vrhovnog suda.

Kriminal počinje sa BANKA MALE PRIVREDE ….

Istražni tim udarno