STOŽER KRENUO PROTIV Raiffeisenbank

Stožer protiv reketa Raiffeisenbank je napunio sale diljem Hrvatske. Građani su odlučni, svjesni a i neki šokirani. Mnogi su sve izgubili, mnogi tek bi trebali izgubiti, treći redovno plaćaju kredite koji su im tek postali sumnjivi. Stožer je zatvoren i formira plan.

stozer

Građani koji su odlučili krenuti otporom protiv zadruga jer su žrtve prevare, traže: kazneni progon Raiffeisenbank zadruga, posrednika, odvjetnika, javnih bilježnika, zemljišno ovršnih sudaca; traže od austrijskih vlasti brisanje tri puta preplaćenih glavnica a glavnica se ne smanjuje; skidanje hipoteka, obustave nezakonitih ovrha, naplate duševnih boli i materijalne štete pretrpljene od zadruge koja je obmanula u imenu i sa ciljem prevara dala novac.

stozer2

Prema odazivu na sastancima Istra, Međimurje, Zagreb, Rijeka, Zadar, Šibenik i brojni otoci, žrtve koje su javno iznjele svoje agonije sa bankom i pristupile stožeru premašuju broj 200, od čega je 150 koji nemaju za kruh na teret stožera. Neodlučne i neozbiljne smo isključili. Mnogi ljudi mole diskreciju, jer im je nanesena sramota, pa se poštuje njihov zahtjev za anonimnost, iako će materijalni dokazi biti svi biti priloženi. Došlo je do sveopćih prijetnji i prozivki, optužbi na račun vlade, te zemljišnika i predsjednika sudova, stoga zatvaramo stožer i nastavljamo sa Bečom, Briselom i Berlinom daljni rad.

???????????????????????????????

Kako je većina prijavljenih socijalni slučaj (jedva imaju za kruh) pokradeno od odvjetnika i javnih bilježnika, stožer je zaključio da se ostali (koji nam nisu bili prijavljeni ) obrate dežurnoj socijalnoj službi, odvjetničkoj komori, Slavku Liniću ili Mladenu Bajiću, institucijama koje nikada nisu radile ono za što su plaćene da rade. Stožer sada preuzima njihov posao. Naši istražni i odvjetnički tim sa redakcijskom pratnjom reportera košta. Odvjetnici velikih imena do sada nisu nisu napravili ništa a naplaćuju stoduplo. Pljačka koju su omogućili djelatnici sudova ide na štetu Republike Hrvatske i na znanje EU, te će se tražiti sankcije.

stozer5

Stoga provjerite da li se nalazite u popisu stožera. Naknadne prijave ne uvažavamo i borimo se isključivo za pripadnike udruge i stožera sa jwdinistvenim zajedničkim odvjetnicima i istražiteljima, koji su doprinjeli spisima da se rasvjetle prevare.

STOŽER PROTIV Raiffeisenbank predvodi TONI ETEROVIĆ, kontakt telefon: 021/276-831.

Istražni tim udarno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *