STOŽER ANTIRaiffeisenbank: ZGAZITI ĆEMO IH!

Ministar financija Slavko Linić se nakon naših napisa, ofenzive udruga, INTERPOLA pod organizacijom stožera ANTIRaiffeisenbank oglasio na DNEVNIKU NOVE TV i nekoliko medija kako će zatvoriti sve štedionice i zadruge koje su poslovale nezakonito, a usto ih optužio da peru novac. Također je istaknuo da će ugovori biti ništavni i sve osobe kazneno gonjene. Lijepo za čuti, no….

stozer2

STOŽER ZA JADRAN: POD ISTRAGOM JE ZA SADA 115 OSOBA, KOJIMA U JESEN OBJAVLJUJEMO ŽIVOTOPISE. UZROKOVALI SU UNIŠTENJA LJUDI I SUICIDE. NE VJERUJEMO U PRAVNU DRŽAVU KOJA ŠTITI I SKRIVA UDBAŠKE UBOJICE.

Da je istražni tim udarno do sada izvodio nemoguće misije, to je nedvojbeno jasno. Kako je ministar financija reagirao promptno, tek nakon zatrpanosti prijava i međunarodnih poziva, to dokazuje da Hrvatska još nije pravna država. Stožer protiv Raiffeisenbank zadruga ne vjeruje u državne organe Republike Hrvatske jer je na tisuće predmeta po ladicama Mladena Bajića. Od Hypo, Zabe, EPH, Styrie, Lore, Lučice Agana, Udbaških zločina, ovdje su građani prepušteni parnicama kao da nisu dio države i tko plati boljeg odvjetnika, lažne svjedoke i vještaka pobjeđuje. Suci čudnim kriterijima postaju predsjednici. Na tisuće najvećih afera i tajkuna stoje skrivene i od medija u Splitskom, Riječkom, Šibenskom, Zadarskom, Riječkom, Zagrebačkom i Osječkom DORHU-u. Sve više časnih i moralnih tužitelja nam se žali na korupciju u svojim redovima. Stožer žrtvi Raiffeisenbank, prema riječima predvodnika Tonija Eterovića, neće se zadovoljiti samo istragama hrvatskih organa. “Pozdravljamo najave ministra Linića ali ne vjerujemo u pravnu državu jer ovdje nije rasvjetljen Hypo, Zaba, Soboli, ACI. Udbaški egzekutori. Mi u stožeru smo institucija za sebe. Austrijsko državno odvjetništvo i EU istražuju sve što se zbilo na njihovom teritoriju i prošireno obavljalo po našoj zemlji. Jedno su domaće nezakonite štedionice, a drugo je kriminal Raiffeisenbank zadruga. Ovdje se radi o preko 50 kaznenih djela, a nad svakom žrtvom je počinjeno najmanje 10 kaznenih djela. Prvo će se utvrditi sa Austrijancima, kako su sve to dozvolili, pa ćemo prebrojiti navođenja, suicide, razboljenja i lažna predstavljanja, kamatarenja, rekete, dolaske na vrata, samostalno naplaćivanje i tjeranje iz kuća, pa sudove koji su sve omogućavali. Da su građani znali sa kime ulaze u posao tražili bi dug u zelenaša. To ih nije zanimalo. Na kraju su završili još gore. Ovo su strave nad stravama i koštati će i Republiku Hrvatsku i Austriju. Nemoguće je da nitko nije znao. Prvo su oštećeni proračuni, a to neka naplate zatvorima, a drugo i osnovno su oštećeni i uništeni građani, što će nam EU platiti sa kamatama. Ovdje nije riječ o zaduživanju, nego o prevari. Ovdje nisu dužnici dužni, nego kreditori.” – istaknuo je Eterović na sjednici stožera koji kreće u žestoku ofenzivu. “Zgaziti ćemo ih pravno. Građani mi nisu vjerovali, nego odvjetnicima koji su im otimali zadnje iz usta, zato sam prije dvije godine prestao ovo istraživati, a sada će platiti i počinitelji i države koje su to šutke omogućile.” Eterović je istakao da je silan broj građana koji nemaju za kruh, doslovce 90% nisu mogle niti pomoći stožeru jer su ih odvjetnici ogulili do kože,pa 10% plaća za njih istragu i ono što tek slijedi.

rf

Ističe da su se zajednički organizirali te je veliko zlo na sudovima, gdje ne daju građanima kopije spisa koje je dužan svaki građanin imati. “Svaka žrtva mora tražiti na zemljišniku kopiju svog spisa! Događa se da im suci ne daju i rastežu da dođu za deset dana. Mora im se dati ili moraju prijaviti ministru! Neki sudovi udaraju sami cjene na kopiranje i ne izdaju račun. Sve nam priložite. I imena djelatnika suda gruntovnica i ovrhe sa kojima ste stupili u kontakt.” – rekao je Eterović. Na pitanja o razlozima zašto smatra da RH nije dorasla ovom slučaju je rekao: ” Ja se sramim zemlje u kojoj štite ubojice UDBE. To nije moja zemlja. Tu nema zastara. Zločin je zločin, ubojstvo, privatizacija, pljačka, čitam po medijima gluposti. Milanović će pasti kao kukavica umjesto kao heroj. Nas ne zanima što je njegov otac radio po Sinju niti Josipovićev po Jadranu, nego oslobodite nas komunizma.” Na pitanje hoće li i dalje biti u jesen urednik udarno, izjavio je da mu stiže veliko pojačanje i da će se baviti onim što odluče odbori, a usto voditi nekoliko stožera obespravljenih pred portalom koji na jesen biva novi bljesak newsa, sporta, zabave.

STOŽER PROTIV “ANTIRaiffeisenbank” predvodi TONI ETEROVIĆ (istražitelj), kontakt telefon: 021/276-831.

Istražni tim udarno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *