AMBASADA MIROTVORACA SPAŠAVA I OTPISANE

Udruga bivših povjerenika STOP bank bacila je svoje članove u očaj, jer je sa odvjetničkom hobotnicom i posredovanjem pri odvjetništvu utopila nade svojih članova. Pojedini članovi STOPA prelaze u AMBASADU MIROTVORACA jer su otkrili da iza STOP BANKA stoji stranka Laburista i odvjetnici koji su do sada svakom čovjeku “pomuzli” po 1000 € najmanje za nešto što je udruga mogla imati za minimalne troškove. Tako u svom očaju optužuju čelnika stožera koji je pokrenuo pokret razotkrivanja – da je “zločinac” jer je navodno pred tužiteljstvom izjavio da su ugovori potpisani u Austriji.

stozer2

LAŽNIM OPTUŽBAMA UNAPRIJED SABOTIRAJU ISTRAGU.  IZNUĐUJU UČLANJENJE U STRANKU LABURISTA.

Eterović koji im je poslužio kao osovina za jednokatnu uporabu da bi mogli profitirati, ujedno i istražitelj od samoga početka je prišao problematici sa posebnom analitikom, a samo su žrtve i oštećeni mogli iznositi gdje su što potpisivali. Nažalost veliki je broj građana bio potpuno izbezumljen sa konstatacijama da ne znaju gdje su što potpisivali. Potpuna je neistina da je Eterović mogao prići svim istražnim organima prvi, a usto reći nešto netočno za što  ga optužuje Bojan Laković dopredsjednik suprotne udruge, iz razloga što je prevoditelj bio oštećeni Marc Hellebrand (polu Nijemac) koji je iznosio u Bečkoj policiji i tužiteljstvu u detalje svoja saznanja, te prevodio riječi Eterovića. Osim Hellebranda, stotine oštećenih daje izjave PNUSKOKU upravo danas i jučer i zadnjih mjeseci, koje će biti proslijeđene osim USKOKA i Austrijskom tužiteljstvu.

Po pitanju odvjetnice Ines Bošković Sorić koju također optužuju da nije kako kažu htjela na vrijeme ići sa parnicama, slobodnog smo mišljenja da svaki odvjentik ima pravo sam zaključiti kada je vrijeme i da li je vrijeme, te kojim dokazima raspolaže. Samim time i na odvjetnicu su iznesene klevete. Ista odvjetnica i sada se boji ulaziti u parnicu za ništavnost, te čeka ishod istrage. AMBASADA MIROTVORACA niže oštećene iz dana u dan u USKOK, tako da nisu jasne optužbe, niti nečiji stavovi, niti dezinformacije upravo iz razloga što jedna graška sve da se dogodila ne može nadići tisuću istina. U samoj montaži nalazi se i film RBA CAUST kao dokazni materijal. Ako je istina da je Austrijski policijski časnik Andreas Pitchler napisao u svom izvješću kako Eterović izjavljuje da su ugovori potpisani u Austriji, to ukazuje da se radi o obmani i da pojedini Austrijski diplomati nemaju interes rasvijetliti situaciju.

Ista udruga optužuje kako je čelnik AMBASADE MIROTVORACA kriv što su pojedinima odbačene prijave, a ne iznose da su se sami htjeli pogađati sa zadrugama i to u tijeku istrage dok su bili praćeni od USKOKA. Također sada pljuju po organiziranom odlasku, po prikupljanju sredstava, jer su njihovi troškovi daleko veći. Svi građani koje imamo spašavaju svoju imovinu i nitko je nije izgubio. Također optužuju da smo odmah trebali ići u parnicu, što nije točno, već mi prema našim dokaznim materijalima donosimo zaključak kada ćemo ići u parnicu za ništavost ugovora, te tko to može financijski pratiti.

Napominjemo da je otvoreno nekoliko istraga u Austriji i vrlo je čudno da bi jedan krivotvoren iskaz mogao, pa i pet iskaza pomutiti jednu aferu nad aferama.To ukazuje da udruga Stop bank zna jako malo unatoč brojnim odvjetnicima koji žive na račun udruge.

Određene žrtve iz STOPA koje su htjele isključivo profitirati, besplatno su pravno savjetovale a pogađali po strani izuzetno skupe parnice koje tada još nisu imale kaznenog temelja. Troškovi odvjetnika su enormni, a smeta im organizirani tim koji bi deseteroduplo smanjio troškove i to smo sada uradili sa odvjetnicom Julijom Sumić Stipičević, te savjetničkim odvjetničkim timom. Smeta im princip da AMBASADA MIROTVORACA ima svog vlastitog odvjetnika koji radi isključivo za udrugu i ništa više. Nitko ne može osporiti da je jedna osoba stupila tužiteljstvu u Beču i povela ostale. Ukoliko su oštećeni što pokvarili svojim iskazom, korupcija i zločin Austrijskih zadruga ne mogu se umanjiti. Zločin se ne može izbrisati i istraga je u tijeku, no očito je bilo oštećenih u samoj udruzi STOP koji su htjeli nagodbe sa zadrugama i sada im pada vrijednost jer su raskrinkani. Sami se dopisuju sa sobom, nadopisuju formulare i izbacuju po forumima, vrijeđaju i kleveću, pokušavaju srušiti stožer koji je sve jači i na korak do pobjeda. Stoga zatvaramo svoja vrata skandaloznim osobama bez puta, cilja i vidika.

AMBASADA MIROTVORACA 021-276-831