SRBIJANSKA MANEKENKA KOJA JE ZALUDJELA DI CARPIJA!

Srbijanska  manekenka Aleksandra Nikolić probija se u Hollywoodu uz pomoć glumca Leonarda di Caprija, koji je u nju pomalo zaljubljen. Aleksandra je u intervjuu za “24sata” pričala o njenom nastupu u spotu Pitt Bulla i o tome hoće li biti nova Bar Rafaeli u Leovom zagrljaju.“Od listopada krećem na glumačke castinge, i to na nagovor svog prijatelja Leonarda di Caprija. On je to prepoznao prvi i povezao me sa svojim agentima iz Hollywooda, pa ćemo vidjeti kako će se sve dalje odvijati,” kaže Aleksandra.

823067909535f8928be3bb704550570_orig

Kako se šuška Leove pretenzije prema njoj nisu samo poslovne i prijateljske. “Poznajemo se odlično. Živim u Miamiju skoro tri godine i upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja. On je sjajan dečko, ali mi se ne sviđa na isti način na koji on gleda mene,“ otkrila je ova seksi plavuša.

Aleksandra je snimala spot sa slavnim Pitt Bullom za pjesmu “Sexy People“, koju je on radio u duetu sa Arijanom, a u videu je najveća zvijezda Charlie Sheen. I taj posao je dobila na castingu, na koji je otišla bolesna.“Taj sam dan otišla na casting s visokom temperaturom. Eto dokaza kako se upornost uvijek isplati. Čim me Pitt Bull vidio, odmah je pitao za moje ime i kazano mi je da sutra snimamo,“ tvrdi manekenka agencije “Crystal Model“.

S. Martić ( foto: Instagram )