SKRIVENA TRI SAMOUBOJSTVA ZBOG RF BANKE

Vlasti RH nisu imale sluha i prešutno su omogućavale Raiffeisen zadrugama (Augusta Waltera) da “operiraju” po Hrvatskoj. Doznali smo da je ravnatelj USKOKA Dinko Cvitan redovno odbacivao prijave protiv ovih “bankara torbara”. Pravdao se da nema bankarske eksperte. Sada će ih imati Austrija i udarno. Udarno je već zatresao odvjetnike i javne bilježnike koji su nezakonito poslovali.

cvitan i bajic

Dinko Cvitan sa državnim odvjetnikom u odlasku Mladenom Bajićem jako je zabrinut zbog pokrenute teme jer su znali o događaju. Navodno je Cvitanu i pozlilo jer je dozano da Austrijsko i Njemačko pravosuđe istražuje optužbe. Ovo je zasigurno novi skandal DORHA i USKOKA sa HNB. Oštećene koji plaćaju i koji čekaju deložaciju i koji s deložirani smo skupili i sa snimateljima istraživačkog tima udarno su na terenu. Do sada se službeno ubilo tri osobe koje su bile kamaterene od ove banke i to su im kamate skakale preko 20 %, prijetnje, ucjene, zivkanje javnih bilježnika, ovršnih sudaca. Ima ih navodno više od pet koji su se ubili. Sve nekretnine su prije dražbe se pojavile na Njuškalo no kada smo objavili tekstove, pola ih je nestalo. Održavane su tajne dražbe što je protuzakonito. Sve je klijentima išlo obećavajuće u početku, navučeni zanimljivom ponudom da zarade i redovno vraćaju sredsta, postali su hladna meta uništenja. Plaćali ne plaćali ovrha je sjela, pojavili su se odvjetnici iste banke i potpopili klijente do kraja otimajući i nekretnine. Izlaska iz ovoga uopće nije bilo dok nismo otvorili temu. Jedna od pet osoba koja je zbog ove banke počinila suicid je Ivo Jušić iz Rogoznice, otac troje djece i Ivo Skorin iz Primoštena, otac troje djece. također prije dva dana dogodilo se samobojstvo oca troje djece i u Opuzenu koji se vezao sa ovom bankom. SAVJET: Nemojte plaćati, nemojte se ubijati, već se priključite našem timu da zajednički rasvjetlimo potpuno uloge uključenih u pljačku: AUGUST WALTER, IVANKA KRAJNC, DRAGANA COLINA, TIHOMIR ZEBEC, KRISTIJAN HORVAT, DORIS KOŠTA, MAJDA DAMJANOVIĆ, SREĆKO GOLENKO, MIROSLAV VITALJIĆ, DARINKA ĐUROVIĆ, IVANKA RADOSAJLIĆ, IGOR RADELIĆ, DAMIR TRMARČIĆ, IGOR LUČEV, ALFRED GRAGGL, IVANA KALINIĆ, BOŠKO JURIŠIĆ, HINKO I RENATA ŽERJAV, VLADO KOLER, BOJANA ŠTIMAC, MARIJAN ČOVRAN, ERWIN NEURWITH, MIĆO VULOVIĆ, VOJISLAV VULETIN, BRANKO JAKIĆ, JOŠKO GOLEŠ, VERICA SUTER, VESNA ĆUZELA, DARIO DUMIĆ, VERICA ŠUSTER, BOJAN KRPIĆ, DRAGUTIN KORALET, TANJA BIHAR, GORAN ČOLAK, STIPE MASLE, STJEPAN GRABOVAC, OMER MARIN, ANĐELKA BAGIĆ, IVAN BRADARIĆ, BRANKO TELEBAR, STJEPAN TRSTENJAK, JASENKA CRNČEC, ZLATKO ČAKIĆ…. no to nije konačan popis.

Walter

MAJSTOR PREVARA I ORGANIZIRANOG BANKARSKOG KRIMINALA IŠAO JE LJUDIMA OD KUĆE DO KUĆE.

Raiffeisenbank St.Stefan-Jagerberg-Wolfsberg, Raiffeisenbank Massongex-St-Maurice-Vérossaz, Raiffeisenbank Mittleres Raabtal eGen, Raiffeisenbank Postal, Raiffeisenbank Gnas, Raiffeisenbank Unterpremstatten Egen, Raiffeisenbank Leibnitz, Raiffeisenbank Hatsendorf, Raiffeisenlandesbank Karnten Klagenfurt, Raiffeisenlandesbank Paldau, Kreditbank Bleiburg, Posojilnica bank Pliberk,….radile su bez dozvole HNB, bez znanja klijenata. Banka je lažna, krediti kriminalni, a ugovori nezakoniti. Javni bilježnici koji su stavljali nekretnine pod hipoteke počinili su sumnaj se organizirani kriminal na teritoriju čitavog Balkana javljeno nam je iz Austrijske krim policije kojoj smo prvi dostavili dokumente banki i posrednika, odvjetnika, sudaca i javnih bilježnika. Povjerenstvo protiv RF zadruga koje je jedino mjerodavno u zemlji pokrenuto je od portala udarno email: [email protected] Svi koji žele se žele izvući iz ralja trebaju nam se javiti. Protiv bankarske mafije idemo ofenzivno, medijski, pravno, istražno, da se svakome ispravi nepravda.

Istražni tim udarno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *