SEDLAR: PERKOVIĆ JE KRVNIK CROATIA BANKE!

Jedan od obespravljenih dioničara CROATIA BANKE Ante Sedlar iz SAD-a poslao nam je dopis nakon izlaganja Paška Kačinarija. Sedlar tvrdi da mu je jasno tko je sve radio za UDBU kada Kačinari staje u obranu Josipa Perkovića, kako nema veze sa financijama oko banki.

perkovic

Perković je krvnik i otmičar Croatia banke, Jasna Omejec je dobila nagradu i Bajić sa Mesićem. Perković je u više navrata vršio pritiske na osnivačicu CROATIA BANKE Branimiru Vlašić da se preotme banka. O tome može svjedočiti i brat od Paška po imenu Anton Kačinari. Ni jedna sitnica se u Hrvatskoj nije odvijala pa ni krađa Croatia banke bez znanja Josipa Perkovića i Stipe Mesića. “

“Zašto gospodin Paško pita tko je dao ime banki? Što time poručuje? Vi kao novinar istraživač nećete shvatiti. Dotakli ste minsko polje. To je samo znao Tuđman, Vlašićka i UDBINI ljudi, a vidim da zna i Paško Kačinari. Taj tko je dao ime banki je stradao vrlo mlad. To očito zna gospodin Paško kad je postavio takvo pitanje. Zahvaljujem se slobodnom portalu koji se odlučio dubinski pozabaviti ovom temom, jer ovo nije sudsko pitanje, ovo je pitanje tko je sve od tužitelja i sudaca primio novac u džep i dobio stanove. Vjerojatno će znati nagrađeni gospodin Bajić koji ih je zaštitio.” zaključuje Sedlar.

Nazvali smo na telefon i Antona Kačinarija koji nam je potvrdio riječi Sedlara protiv brata Paška. “Svjedočio sam protiv Mesića istinu i istinu bi rekao i sada. Perković je uništio Croatia banku. On je uradio mnogo gore stvari za ovaj narod. Ljudi koji su se prije izručenja šetali sa Perkovićem sada ga brane, no nadam se da će biti izručeni i da će se ovaj narod osloboditi UDBE.” D. Kučko okuplja obespravljene za europsku bitku.

Istražni tim udarno