SANJALI STE EROTSKI SAN: EVO KAKVO BI ZNAČENJE MOGAO IMATI!?

Događa vam se najbolji seks ikada, kada se odjednom budite i shvatate kako to nije vaš partner. Ali, ne brinite, takve stvari sasvim su normalne…

Mnoge od nas zaposjele su vrele erotske scene u snovima sa zvijezdama showbizza, ili prijateljima, poznanicima… Ali, erotski san ne nosi obvezno seksualnu konotaciju. Analizom onoga koga ste sanjali i gdje ste bili možete uvidjeti zbivanja u različitim oblastima svog života i bolje razumjeti sebe.

erotic-dreams

Seks s partnerom

Seks sa partnerom u snovima obično je jak pokazatelj toga da je vaša veza izuzetno jaka, a može značiti i kako postajete svjesni neke pozitivne osobine vašeg partnera. Na primjer, ako je vaš partner u snovima tijekom odnosa vrlo dominantan, vrlo je vjerojatno kako vas u stvarnosti privlači to što ima samopouzdanja i donosi dobre odluke.

Seks s bivšim dečkom

Vjerojatno ste pomislili kako malo “igre” s bivšim ukazuje na to kako vam nedostaje ili kako biste željeli da vaš partner bude poput njega, ali to nije pravilo. Vrlo je moguće kako vaš bivši dečko posjeduje kvalitete koje biste vi sami željeli imati. Na primjer, ako sanjate o vrelim seksi doživljajima na zračnoj luci (koji asocira na start, polijetanje zrakoplova), moguće je kako vam se sviđa što je vaš bivši partner poduzetan i samim tim sklon brzoj realizaciji svojih planova.

S prijateljicom

Ako ste heteroseksualni, ovo nikako ne znači kako trebate početi preispitivati svoju seksualnost. Odnos s drugom ženom znači kako ste prigrlili svoju ženstvenost ili preispitujete sebe i svoje ponašanje. Na primjer, ako ste šefica kompanije, seks sa osobom istoga spola mogao bi značiti kako se trebate opustiti i pokazati više osjećajnosti prema ljudima sa kojima radite.

Seks s poznatom osobom

Površno gledano, moguće je kako  vas jednostavno ta određena osoba fizički privlači i pitate se kako bi bilo spavati s njom. Ali češće ukazuje na želju za skretanjem pozornosti, bilo da je u pitanju društvo ili vaš partner.

S. Martić ( foto: ilustracija )