Rijeka odbila bogatstvo za Kramarića: Želi više od Leicesterovih 7 milijuna!

Ponuda Leicester Cityja odbijena, Juventus opet u prednosti. Otočki mediji već mjesecima u stopu prate Andreja Kramarića. Što je i razumljivo s obzirom na interes kojeg za usluge riječkog napadača pokazuju brojni klubovi Premierlige. Daily mail je tako u subotu objavio da je ponuda Leicester Cityja, teška 10 milijuna eura, odbijena. Isti autor dalje navodi da su Chelsea i Tottenham “na čeki”, a prednost u lovu na hrvatskog reprezentativca daje Juventusu, koji je, pak, po njegovom saznanju, jučer imao zakazan sastanak s Rijekom.

 

Što “drži vodu” ako uzmemo u obzir da je sportski direktor Stare dame, Fabio Paratici, prije dva dana pratio derbi u Maksimiru, iako od strane prvoligaša s Kantride tijekom nedjelje nije se moglo “dobiti ništa” po tom pitanju. No, očito je da Zebre ne odustaju od namjere da najboljeg strijelca HNL-a već ove zime dovedu u svoje redove. Sa “sedmicom” u kuverti, teško. Ali, ako bude koji “milijunčić” više… Trakavica bi mogla biti vrlo brzo okončana.

Leicester nudi, ali naravno da se napadaču koji je hit na europskom tržištu, ne ide u borbu za opstanak, pa makar i u atraktivnoj Engleskoj. Uostalom, tamo Kramarića žele neusporedivo uspješniji Chelsea, Southampton i Tottenham.

izvor:sn

photo:fb

a.k.