RICKY MARTIN: “MENI JE LAKŠE”

Brojni fanovi RICKYA SU TRAČALI ALI SU OSTALI ŠOKIRANI KADA JE PRIZNAO.

RICKY MARTIN na plaži sa Carlosom

Latino zavodnik Ricky Martin godinama se trudio u javnosti pojavljivati u društvu atraktivnih djevojaka, da bi se što manje pisalo o njegovim homoseksualnim sklonostima. Gay tračevi su navodno krenuli kada je nakon prekinute ljubavne veze sa jednom djevojkom sav u očaju posjetio imanje prijatelja Georgea Michaela, a tračeri tvrde da se tamo dugo oporavljao. No glasine o njegovoj istospolnoj ljubavi postaju iz dana u dan sve konkretnije. Dugogodišnji prijatelj i privatni dermatolog koji brine o Rickyievoj njezi kože, Ole Henriksen je u Švedskim medijima iznio: “Ricky je u zadnje vrijeme puno otvoreniji po pitanju svoje homoseksualnosti, no ne znam ima li trenutno dečka.” Nikada se Ricky nije branio od etiketa, samo bi se “naoružao” zgodnim ženskim društvom, pa vi nagađajte.“DA, IMAM DEČKA I ZALJUBLJEN SAM, TOLIKO GA VOLIM DA VIŠE NE MOGU GLUMITI.” – Ricky 2010

PRIJE JE OŠTRO SKRIVAO :“Da sam homoseksualac, zašto ne bih priznao? Ja sam normalan čovjek. Volim žene i seks. Ja sam pravi punokrvni Portorikanac, ali nikada me nije privlačio seks s muškarcem Zašto ne bi priznao da sam homić da jesam opet bi ostao ista osoba ali nisam.”, kategorično je nekada govorio zgodni Ricky, lomitelj ženskih i muških srdaca. 20.06. 2009 ipak je cijeli svijet objavio njegovo “otvaranje srce” prema javnosti. Nekome očekivano, a nekome špkantno u intervjuu za portorikanski časopis TVAqui izjavio je da bi njegovo srce moglo pripadati muškarcu ili ženi. Ne može odlučiti što mu je draže, a u intervjuu za portorikanski časopis TVAqui kazao je kako ne zna zbog čega ne bi priznao svoju seksualnu orijentaciju sada 38.-godišnji Ricky koji izgleda sve mlađe i ljepše. Nije dugo trajalo da je istupio javno – ja sam gay, skrivao sam, sada javno priznajem, volim muškarce.
ŽELIM SVOJIM DOPRINOSOM POKAZATI SVIJETU DA TO NIJE NIŠTA NENORMALNO, VEĆ STVAR IZBORA, TO JE DIO MENE I ZAŠTO NEGIRATI SEBE, JA NEĆU.

Manekenka Nina Morić koja je plesala u spotu sa njim, upoznala ga i ljubila u spotu “Livin la Vida Loca”, tvrdi kako je Ricky senzualan muškarac, snažne seksualne energije koja fascinira i žene i muškarce. No, Latino pjevač Ricky Martin pronašao je vrijeme kada i kome će olakšati javno svoju dušu. Otkrio je da se bojao kako će reagirati njegovi obožavatelji, odnosno obožavateljice, no čim je priznanje objavljeno svi su mu čestitali na hrabrosti. Samohrani otac blizanaca, koje je dobio preko surogat majke, nikada nije htio potvrdno odgovoriti na glasine da je gay, iako su svi tabloidi u vrijeme njegove najveće popularnosti brujili o tome.

U 07.mjesecu 2011.otvara se još više pa izjavljuje da je četiri godine u vezi sa svojim dugogodišnjim partnerom Carlosom. “Mnogi moji slavni prijatelji skrivaju se i ja ih razumjem, meni je ovako lakše, ne želim se nikome pravdati. Nakon 4 godine veze sa svojim dečkom htio bi se sa njim službeno vjenčati  u rodnom Portoriku iako nismo pričali o tome. Uvijek svoje planove doznam iz medija.”

PREDSTAVLJANJE KNJIGE I PRIČA O SEBI:

Showbizz tim udarno

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *