RANKO ZBOG PETRIČEVIĆA PRIJAVLJEN EU KOMISIJI

Eksluzivno pismo urednika koje je danas poslao međunarodnim organizacijama, organizacijama za ljudska prava, ambasadama, EU komisiji, premijeru…. protiv ministra, komisije i budućeg splitskog načelnika

Odabir Petričevića biti će odabir gušenja demokracije, a to je poruka znati ćete samo ono što damo da znate, jer Vladin PR je osim EPH medija, postala i NOVA TV prema građanskom uvjerenju.

OTVORENO PISMO DUŽNOSNICIMA, primjedbe na rad ministra MUP-a, komisije i imenovanje splitskog nacelnika

Trenutno prikupljam svjedoke o aktivnostima u gradskom poglavarstvu 90ih, jednog ministra, dragi Ministre, nakon sto je apsolutno nepoznata komisija izabrala na celo Splitske policijske uprave, covjeka koji je nasrnuo na mene dok sam za portal slikavao. Kada se dovoljno neoborivih svjedoka i dokaza skupi, afera o dodjeli poslovnih prostora u Splitu na atraktivnim lokacijama ce biti veca od Sanadera i Nino Pavić je neće zaustaviti. Zoran Petričević je zluopotrijebio ovlasti i nije se legitimirao, vec sam morao naknadno utvrditi tko je. Toliko je imao samopouzdanja da mi prijeti samarcinom, samo jer sam trazio razlog legitimacije. Kako ja nisam novinar ni reporter koji liže guzicu Vama, Ranku Ostojicu koji je u partnerskom odnosu sa vlasnikom medIja EPH, shavtio sam da je razlog unaprijeđenja istog upravo to što me nemate pod kontrolom. Ovim putem molim Američku, EU i sve ostale organizacije da pohrane dokument. Također DORH je zaprimio prijavu pa neka je drži u ladici, trebati ce jednom.

Da se kojim slucajem nacelnik Petricevic izvinio i pojasnio sto hoce, ja bi bio fin, da mu je nesto smetalo, da me zamolio ne slikajte dok odmaramo…ne, on je uzeo samovlast. On je znao što hoce, poslan je da me isprovocira da prvi ispadnem iz kontrole i ispadnem narusitelj mira, te napadac na policajca. Nedjelom koje je izvrsio i atakom na slobodu, a sada ce kad se uposli deset mojih fotografa slikavati dan i noc (kada prosirim medij) i bez mene, da pojasne Petricevicu sto je javni posao. Kada bi radio tajno to on ne bi ni osjetio. Vjerovao sam da veceg kriminala od Karamarka ne moze biti.  Ovaj je bio uvjeren da zna tko sam ali me trebalo isprovocirati da napravim glupost Ministre, no Vi ste je napravili, za pocetak neka sada svjetska javnost putem emaila zna, da kadrovirate politički i privatno zasluzne ljude, koji izmisljaju da su spasili obitelj Nikolovski itd… Kadrovirate ljude koji su u svojoj postaji dokazali nesposobnost, razbojstva, maloljetnicko nasilje, droge, ubojstva, dali ste odlikovanje upravo načelniku koji je trebao prevenirati u svemu tome. Pa i na park sumi Marjan, zasto ne prezentirati javnosti da kamere ne rade? Prema meni se nece odnositi kao prema huliganu, jer majmuni me nikad nisu sveli na svoje grane. Djelatnici pp neka rade svoj posao, a ja cu raditi svoj i ja nisam samo ja, nego citava javnost.

urednik www.udarno com:

Toni Eterović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *