PRINCEZA DIANA ZAMALO “OUTALA” GEORGEA MICHAELA PRINCU HARRY-JU!

Princeza Diana zamalo nije “outala“ prije vremena Georgea Michaela mladom Princu Harry-ju, godinama prije nego je pjevač odlučio svijetu priznati svoje seksualne preference, posvjedočio je jedan kraljevski namjesnik.

princess-diana-george-michael-Harry-main

U svojoj novoj biografijii, Dickie Arbiter opisuje komični trenutak princeze Diane, koja je govoreći o zgodnom i tada iznimno popularnom pjevaču te 1992 godine kazala:“Zar nije šteta što on ne voli žene?”, a u blizini se zatekao njen sin Harry.

George je tada bio gost u Kensington palači na prijemu koji je priredila upravo pokojna Diana. Ta rečenica nije promakla radoznalom tinejdžeru Harry-ju pa je kao iz topa upitao majku: “O kome to govorite?“. Diana mu je brže bolje sa smiješkom poručila: “Začepi, Harry”.

Seksualnost Georgea Michaela bila je javna tajna dugo vremena, a pjevač je bio prisiljen “izaći iz ormara“ kada je bio sudionik sramotnog događaja u javnom toaletu u Los Angelesu, kada ga je razotkrio policajac. Poslije se na taj račun pjevač našalio u svom hitu “Outside“.

George i Diana bili su dosta bliski prijatelji, a bilo je poznato kako je princeza prijateljevala s mnogim poznatim osobama i s njima razvijala poseban odnos tijekom cijelog svog života. Bila je omiljena i svijetu poznatih i slavnih.

S. Martić ( foto: Mirror )