POKRENUTA PREDISTRAGA Raiffeisenbank

Istražni tim udarno, odvjetnika i kriminalista 25.09. počinje saslušavati u cijelosti sve slučajeve lažnih zadruga iz Austrije. U interesu istrage zvati će se sve sa formularima da nadopune iskaze i izjave koje idu pred Austrijsko, Njemačko i EU državno odvjetništvo. Obavljena je većina inozemne i unutarnje istrage oko prevarnih zadruga, kredita, bankara, posrednika i javnih bilježnika.

istraga

U interesu oštećenih i prevarenih klijenata, koji su pred ovrhom, bačeni na ulicu, uredno plaćaju kredite Raiffeisenbank zadruga, za koje se HNB službeno očitovala da nisu legalno poslovale, tražiti će se utvrđivanje kaznene odgovornosti, obustave uznemiravanja, reketa i ovrha, te naplata duševnih boli. Klijenti nisu znali sa kim posluju, a posrednici su posljednje mjesece na slobodi. Austrijski državni odvjetnik i EU komisija očekuju dokumentacije te popis svih aktera. Klijenti već od 20.09 počinju prema formularima biti pozivani na sastanak sa odvjetnicima pri Ambasadi mirotvaraca koji zajednički vode oko 500 oštećenih. Sastanci će se svaki dan odvijati u Splitu. Za sve koji se boje javnosti, neće biti snimani, oni koji žele javno govoriti upoznati će se sa snimateljom. Dobiti će stalnu vezu zajedničkog odvjentika. Uglavnom, istražni tim udarno sa svojih 8 istražitelja, novinara i odvjetnika ide isključivo na “ruku žrtvi”, da se zaštite identiteti i prema EU zakonima “vrati oteto”.

razgovor

GRAĐANE SU UVELI U PARANOJU, OČAJ I SUICIDE, A REPUBLIKA HRVATSKA KAO SUPOČINITELJ TO OMOGUĆILA.  

Glavni organizatori: August Walter, Ivanka Krajnc, Dejan Tibold, Marijan Čovran, Stjepan Grabovac, Vlado Koler, Mićo Vulović; odvjetnici koji su nezakonito zastupali i utjerivali dugove: Darinka Đurović, Mirjana Poljanec, Tanja Bihar, Bojana Štimac, Tihomir Zebec i Kristijan Horvat, odvjetnici Majda Damjanović i Srećko Golenko, odvjetnici Hinko i Renata Žerjav, Dražan Crnković, Davor Peruško, Doris Košta, Jasminka Perković, Miroslav Vitaljić, Slavica Popadić, Ranko Đokić, Nino Lucić / posrednici: Igor Car, Danica Petrović, Boris Lambaša, Igor i Draženko Golubić, Dragica i Dražen Herman; Mato Kranjčević, Nada Trupković, Andrea Zajšek, Snježana Kos, Darinka Ljubanović, Davor Mesar, Omer Marinov, Ljubo Cvetko, Ivanka Radosajlić, Jasna Cilar, Dario Dumić, Bojan Krpić, Drago Mišić, Danica Petrović, Dragana Colina, Ivana Kalinić, Joško Goleš, Mićo Vulović, Patricija Darrer, Zlatko Čakić, Ivica Baković, Suzana Perčinić, Draženko i Igor Golubić javni bilježnici: Boško Jurišić, Igor Lučev, Branko Jakić, Vesna Ćuzela, Denis Krajčar, Ermina Radić, Elizabeta Škunca, Ivan Bradarić / suci: Goran Čolak, Stipe Masle, Anđelka Bagić, Maja Vukmir, Laura Puljar Matić  ovo je “uvod u anatomiju”

Raiffeisen

Sve nabrojane banke meta su naše istrage, nakon što su nas brojne žrtve pozvale. Svaka žrtva je dužna prijaviti dolazak povjereniku stožera. Formular popunjen možete donjeti u Split, gdje ćete dati punomoći odvjetnicima i pomoći u istrazi. Ni slučajno nemojte dolaziti ukoliko nemate čvrstu odluku i dokumentaciju. Svakih sat vremena zaprimiti će se po pet žrtvi. Za svoj termin javite se tajnici na broj: 021/276-831.

Istražni tim udarno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *