POBJEDNICA EUROVIZIJE MARIJA ŠERIFOVIĆ EMOTIVNO O LEZBIJSKOJ VEZI

Pobjednica Eurovizije, srbijanska pjevačica Marija Šerifović je nakon dokumentarnog filma “Ispovest”, koji je prikazan u Sava centru, a zatim i emitiran na nekoliko televizija, objavila knjigu istoimenog naziva u izdanju “Lagune”. Knjiga je puna pikanterija iz njenog privatnog života, detalja o obitelji, ali je hrabra pjevačica opisala i kako je prekinula lezbijsku vezu sa izvjesnom Karmen, jer nije željela da njena ljubavnica izgubi obitelj.

marija-Serifovic1

“Znale smo satima voditi ljubav u hotelskoj sobi. Nekada nismo izlazile po cijeli dan, samo bi jedna od nas skoknula po hranu i piće… Rekla mi je kako me voli, ali ja sam odlučila da raskinemo. Nije smjela ostaviti muža i maloljetno dijete, a ako bi se nastavila viđati sa mnom, to bi sigurno uradila. Bilo mi je krivo, ali sam se složila s Karmen. Nisam željela rasturiti njenu obitelj, jer je ona svetinja,“ priznala je Šerifovićeva, a zatim je priznala kako je nakon raskida postala emotivni invalid.

„Nakon raskida s Karmen postala sam emotivni invalid. Bila sam nesposobna biti u bilo kojoj vezi, prazna, istrošena, izbušena kao kao balun. Dva ili tri mjeseca zaista nisam bila sposobna viđati se s ljudima,“ tvrdi emotivna pjevačica.

Međutim, ubrzo nakon raskida upoznala se sa djevojkom koja joj je pomogla preboljeti staru ljubav.

S. Martić