OVO JE NAJPLAĆENIJI MUŠKI MODEL SVIJETA, A JOŠ JE SOLO

A sada jedna neodoljiva poslastica za posjetiteljice ovog sitea, jer smo odlučili predstaviti najplaćenijeg muškog modela na svijetu. Iako su pripadnici jačeg spola u svijetu mode potplaćeni, u odnosu na svoje kolegice, itekako mogu dobro zaraditi ako dizajneri prepoznaju njihov kapacitet. Njega možete vidjeti posvuda. Sean O’Pry, najbolje je plaćeni muški model u modnoj industriji, a tek se tri godine aktivno bavi tim poslom. Već je radio za najbolje kuće mode Salvatore Ferragamo, Viktor & Rolf, Kenzo, a još mnogi su ga ugledni dizajneri odabrali za svoje zaštitno lice. Posebno je slavu postigao kada se pojavio u spotu “Girl Gone Wild“ pop dive Madonne.

Sean Opry for MJeans 04

Sean O'pry 00

 

Sean-O-Pry-for-H-M-Spring-Summer-2014-02

 

Shean je podrijetlom sa juga SAD-a, točnije iz gradića Kenneshaw u Džordžiji. Trenutačno živi u velikom New Yorku. Prema Forbesu do sada je zaradio oko 2 milijuna dolara samo od modnih kampanja. Otkrio ga je, vjerovali ili ne, muškarac. Riječ je Noléu Marinu, stilistu i bivšem sucu America’s Next Top Model reality show programa.

Sean-Opry_James-Houston_01

 

Sean9

 

Sean1

 

Oni koji ga poznaju tvrde da je jako romantičan, skroman i ima smisla za humor. Kao i svi muškarci sa juga SAD-a jako je konzervativan i blizak sa obitelji, a posebice sa majkom. Mnogo vremena provodi vježbajući, što se može vidjeti i po njegovom savršenom tijelu. Znate već da vrhunski modeli ne smiju biti previše mišićavi, tako da je Sean baš na granici. I djevojkama se sviđa, to je najbitnije, a muškarcima odlično prodaje stvari koje reklamira. Što više može poželjeti u životu. I single je, možete li vjerovati!?

S. Martić