RANKO DAVNO RIJEŠIO PETRIČEVIĆA

Vlado Dominić i Ranko Ostojić

Iz ravnateljstva policije smo dobili odgovor, da još uvijek nije imenovan načelnik splitske niti dubrovačke policije i da se neće baviti špekulacijama medija o šansama. Zaprimljene su i naše prijave DORHU protiv Zorana Petričevića, no kako je u Hrvatskoj sve moguće, moguće je da je ipak jedna osoba takvog opisa potrebna Ranku Ostojiću. Zoran je bio zamjenik Željku Ajduku (SDP), kao i Ivanu Merčepu (HDZ).  Zoran Petričević je prošao tkz. provjere, a to znači da ga je “komisija” odobrila, samim time ne bi trebao imati potrebe ravnatelj Vlado Dominić ne potpisati zaključak. Prošao je provjere, no rezultati dosadašnji nisu važni, primjedbe na rad postaje nisu važne i ako može bivši kontraverzni odvjetnik Evelin Tonković biti savjetnik, može i ovaj načelnik. Očito je riječ o dugo planiranom načelniku od ministra, jer je nekim osobama rečeno da odustanu i u natjecanju.

DRUŽE POTPIŠI

I u vrijeme Karamarka mnogo smo toga rasvjetlili i prijavljivali Interpolu, tako nas ni ova imenovanja neće zaustaviti kada dobiju potpis ministra. Drugi načelnik koji je prošao prolazno je Tonći Radibratović novi načelnik PU dubrovačko-neretvanske, dosadašnji zamjenik načelnika Tonćija Glumca kojem je tri godine bio zamjenik. Radibratović je diplomirao na Fakultetu kriminalističkih znanosti, a potom specijalizirao kriminalistiku. U policiji radi već dvadeset godina. Imenovanje dugogodišnjeg načelnika Ivice Kostanića ponovno načelnikom Policijske uprave šibensko-kninske također je ostalo na prolasku Županijske skupštine. Svi navedeni načelnici trebaju dobiti potpise suglasnosti županijskih skupština i naposljetku ravnatelja te ministra. Kome su stvari jasne, promjenilo se nije ništa, niti će se promjeniti.

Ukoliko bude novi načelnik Petričević, dati će odgovore DORHU za zloupotrebu ovlasti, prijetnje i uvrede za koje ga tereti urednik, kojem je ostala upaljena foto kamera u džepu, te je slučajno snimila čitavu svađu među dvojicom, do koje nije trebalo ni doći.

Pripremio Toni Eterović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *