NINA: VARAO ME S NJIM!

Fabrizio je uvijek govorio protiv homića, da su bolesni

SKANDAL KOJI JE POTRESAO CIJELU ITALIJU

NINA MORIĆ SE RAZVELA JER JE MUŽ VARAO SA LJUBAVNICOM I REKETARIO POZNATE, ALI SE ŠOKIRALA KADA SE OSIM LJUBAVNICE POJAVIO I LJUBAVNIK.

SKANDAL SVE VEĆI PRENOSI REPUBLIKA.IT, LELE MORI: “POTROŠIO SAM NA CORONU VIŠE OD DVA MILIJUNA €URA.”

Suđenje tv manageru Leleu Mori za utaju poreza pretvorio se u veliki skandal u kojem je bjesno iznio da je na ljubavnika trošio novac koji mu u datom trenutku nije pomogao. Ljubavnik je ni manje ni više nego Fabrizio Corona, već bivši muž Nine Morić. Svi talijanski mediji su objavili na naslovnicama vijest. Talijanski poduzetnik Moro je Coronu izdao jer mu je odbio financijski pomoći uslijed bankrota, a tužiteljima u Milanu je objasnio kako je izdavao i pravdao lažne račune jer nije želio da se sazna da je u vezi s oženjenim muškarcem.Inače Nina Morić je mužu oprostila reketarenje poznatih paparazzo fotografijama zbog čega je završio u zatvoru ali i nju uvukao u skandal. Dobio je veliku medijsku pažnju i odlučio napisati knjigu ali je nastavi osa skandalima namjerno naštimavši ljubavnicu da doda sadržaj svom inače nepoznatom životu do tada Italiji. Nina se razvela od Corone kada je otkrila da ima ljubavnicu Belen Rodriguez ali Fabrizio je proglašen uzdržavanim homoseksualcem za kojeg je manager rekao da je glumio da voli žene.

 

FABRIZIO SA NINOM U DANIMA IDILE

Lele Mora je izjavio pred sudom i pred medijima: “Prvo smo bili poslovni suradnici, prijatelji pa postali ljubavnici u vezi od dvije godine. Pomogao sam mu kao otac a kada je meni trebala pomoć da ne upadnem u sudske probleme izdao me. To je jedan manijak koji bi sve učinio za novac, spava sa ženama da se pokriva a ljubuje sa muškarcima. Volio sam ga i uradio sve za njega, sve mu kupovao ne gledajući koliko košta, lažno pravdao neke račune zbog njega. ” Naime posrnuli tv manager Lele Mora (55) je na sudu priznao kako je dvije godine, od 2004. do 2006. bio u intimnoj vezi s Coronom koji je tad bio u braku s Ninom Morić.  Corona poznaje poznatog gay menadžera Moru još kao momčić zločest željan slave. Fabrizio se zahaljujući svom ocu poznatom uredniku Vittoriju Coroni, osnivaču nekoliko talijanskih mjesečnika, brzo uvukao u svijet poznatih i postao paparazzo koji je nemilo hvatao poznate u vrlo škakljivim događajima. Vrlo mlad je postao prevarant, njegovi najbliži koji su mu bili prijatelji i obitelj žale se da ih je varao i kao da je pošto poto htio sam nadići oca. Mnoge je prevario, slavne ucjenjivao, jedini ne prevaren bio je otac kojeg je jako volio, a koji je preminuo 2007. kad mu je Fabrizio završio na sudu. Već početkom 1990-ih Corona je kao zaigrani momčić željan medijske pažnje počeo surađivati s tvrtkom Lelea More. Svjesno je ušao u ljubavnu vezu da bi izvukao novac od bogatog More.

Corona: “TUŽIO SAM LELEA, SVE LAŽE, IMALI SMO ODNOS OTAC SIN! NISAM GAY!” 

Mora: “VOLJELI SMO SE DVIJE GODINE, KUPO SAM MU 8 AUTA I LUXUZNI STAN TE JOŠ TOGA ŠTO SE NEDA NABROJATI.”

A Sve je kulminiralo kada je prilikom istrage nad firmom Mora došao na rubu bankrota kući Coroni i zamolio ga za pomoć. Corona ga je hladnokrvno odbio i samo mu zalupio vratima. Na sudu u Milanu je Lele Mora izveo cirkus skandal i predstavu koji niti sudac nije mogao držati pod nadzorom a svjedok Corona preplašeno je gledao. Lele: “Kupio sam mu osam auta od Audi kabrioleta pa sve do Bentley Continentala. Također i stan u ulici De Cristoforis u Milanu sam mu ja kupio. Ili bolje, dao sam Coroni oko 1,5 milijuna eura gotovine koje je trebao iskoristiti za kupnju stana. Corona je pokvarenjak i manijak koji je u stanju sve za novac. Iskoristio me!!! Pravdao sam lažno novac zbog ljubavi prema njemu da se ne dozna kako sam sa oženjenim muškarcem. U trencuima kada sam presušio da bi pomogao Coroni prodao sam cijelu svoju kolekciju skupocjenih satova, tako da znate gdje je novac završio u čovjeka koji nije rekao ni hvala.”

 

MORA I CORONA U DANIMA SREĆE

Na pitanje novinara zašto je to iznio o Coroni i koji je motiv, Lele Mora je rekao cinično: “Čujte, kada vas sudac nešto pita dužni ste reći istinu, i rekao sam. Corona je za mene završena priča.” Corona na izlasku iz suda je novinarki poslao poljubaci nije komentirao izjave More pred njim. Sutra kada je vido sve naslovnice Corona je negirao svoju homoseksualnost te najavio tužbu protiv More. “Volio sam ga kao oca i ništa više, osvećuje mi se jer mu nisam posudio novac koji je tražio. Strašno da sam sad i gay, nisam. Smješno je da su sve naslovnice posvećene meni da sam ljubavnik od More.” – tvrdi Corona. Nina Morić je na cijelu aferu rekla za magazin CHI : “Uvijek sam preispitivala vodi li dvostruki život. Imala sam osjećaj da mi nešto skriva. Budući da sam katolkinja i vjernica, nisam dopuštala da nam sumnje unište brak koji smo sklopili pred Bogom. Sad mi je mučno. Ne mrzim Lelea, nego se osjećam kao povrijeđena žena. Fabrizio nas je oboje izigrao. Molim Boga da zbog ovog neće ispaštati naš sin Carlos. Voljela bih da je ponosan homoseksualac, bez unutarnjih problema’, naglasila je. Da se ponovno susretne s bivšim suprugom, rekla bi mu: ‘Ti si izgubljen čovjek, pronađi se.'”

Udarno, fotto: Repubbica.it

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *