NATO UDAR JEDINI SPAS HRVATSKE

Svaka se demokracija a posebno uređenje sustava kroz povijest plaćalo krvlju. Hrvatska je imala vlade koje su pokrale sve što se pokrasti da, od fašizma do komunizma, i svaka nova vlada je gora od prethodne tako da je prosjećnog građanina strah izlaziti na izbore. Budala je uvijek većina, njihovo razmišljanje je često presudno i tu se nemoguće suprostaviti, takvi shvate gdje su, tek pred smrt.

NATO-planes-bomb-007

Kada imamo medije u službi aktualne vlasti, oni određuju vrijednosti, lopove, poštenje, popularnost, iako to nema veze sa realnošću. Mi svi znamo tko je vlasnik EPH i STYRIA medija. Takve osobe iz pretvorbe nemaju pravo na dan slobode koliko su opljačkale građane. Neki od njih su: Ninoslav Pavić i Marijan Kostrenčić. I svi se gledamo kada se govori kako je Slavko Linić popularan. U kojoj je to zemlji carinik popularan? Posebno carinik koji progoni one koji se bore za opstanak? Sve je to po anketama neslužbenog glasnogovornika vlade na NOVOJ TV Mislava Bage. Sada zbog takve uređivačke politike koja je unazadila poslovanje CME i vlasnik grupe Ronald Lauder razmišlja o davanju otkaza pa i prodaji tv kuće. Lauder je čovjek koji je načio kroz biznis da je istina jedina najprofitabilinija. Najednom on gubi i pita se što je to u Hrvatskoj.

milanovic

Premijer Milanović i skupina degena u kratko vrijeme su od pokradene zemlje Hrvatsku pretvorili u zemlju paranoje, straha, progona radnika, liječnika, obrtnika, seljaka, ali zaštitu imaju udbaški egzekutori. Čak i da Milanović pristane izručiti, sumnje su prerasle granice da je duboko umješan u slučajeve Perković ili netko njemu jako blizak. Također nije sporno da su umješani i predsjednik Ivo Josipović, kao i bivši predsjednik Stipe Mesić. Milanović koji bi smatraju njegovi suradnici trebao psiho pregled, usuđuje se svađati i prijetiti EU komisiji. Takve vrste mehanizma koriste se još u Sjevernoj Koreji i zemljama koje se odupiru demokraciji, pa čak i Siriji. Iako je Njemačka tajna služba BND zaokržila krug premijera, predsjednika te sastanke umirovljenih ubojica koji vjeruju da su na tajnim lokacijama – da bi se Hrvatska oslobodila komunizma trebati ćemo pomoć SAD. Molim SAD da nas granatira i oslobodi luđaka, koji ne biraju sredstva da sačuvaju svoje obitelji, i sve zločince koji su brutalno likvidirali neistomišljenike po svijetu. Od HDZ do SDP ma tko bili, vapim za intervencijom, onako usput; prije Sirije malo pokrenite naše uspavane vojnike, da ne prespavamo uništenje vlastite zemlje. Nakon pobjede Merkelice u Njemačkoj, vladi Milanovića se sprema pad. Podcjenio je velikog prijatelja i gadnog neprijatelja.

Pripremio Toni Eterović, fotto Reuters, FB

LIKE udarno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *