NATASA I VLADA U SRBIJI OSUĐENI

Kako ekstremni srpski dnevnik Kurir piše po tko zna koji put budalaštine, tako i ovaj put pišu da su Nataša Bekvalac i Vlada Vukasanović plesali na srpskim grobovima, i to na tulumu na Zrću. Na partyu  DJ-ja Axwella zabavljali su se na poziv zagrebačkog mistera Radovana Stošića, uz energetska pića. Kurir je napisao: “Bekvalčeva i Vuksanović uživaju na Pagu, na plaži Zrće, gde je pobijeno oko osam hiljada srpskih žena i dece.

Hrvatsko letovalište Zrće na ostrvu Pag, gde ovih dana uz piće i muziku uživaju Nataša Bekvalac i njen dečko Vlada Vuksanović, mesto je na kome se nalazi oko osam hiljada kostiju srpske dece i žena. Reč je o ustaškim logorima Slana i Metajna iz Drugog svetskog rata. Logor Metajna bio je prvi logor za žene i decu, a nalazi se u blizini popularne destinacije Zrće, gde se svakog leta održavaju raskalašne žurke. Ne znamo da li su Nata i Vlada upoznati s istorijom letovališta, koje je poznato po žurkama, orgijama i bahanalijama. Ono što znamo je da se tamo odlično provode, o čemu svedoče fotografije koje je maneken postavio na svom Fejsbuk profilu. Ipak, verujemo da će sledeći put, umesto hrvatske, izabrati pravu Ibicu.”- završava Kurir.

Ništa od tih napisa ne može pokvariti ljubav između Vlade i Nataše, iako su se prijatelji i fanovi vaterpolista Danila Ikodinovića nakon godinu dana rastave sjetili uzdizati staru ljubav, koju je Nataša dobro oplakala.  Vlada očito smatra da je Novalja Ibiza, a “nepismeni” Kurir bi trebao prelistati svjetske medije, da dobiju info da se Zrće na Jadranu uspoređuje sa Ibizom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *