PATRIOT KAO KARAMARKO

Antom Gotovinom je lako manipulirati, on sada već oprašta svima, svi imaju opravdanja koji su izvršili uhićenje, hrvatski obavještajci su naučeni kako prebaciti krivnju na strane sile.

Netko je morao uhapsiti Antu Gotovinu. Mogao je pokojni Ivica Račan u svojoj Vladi ali nije imao dovoljno hrabrosti, previše mu je bila smrt Janka Bobetka. Zato je odlučnost i hrabrost za Gotovinu imao veliki kako sebe naziva državotvorac Tomislav Karamarko, po naredbi premijera Ive Sanadera i predsjednika Stipe Mesića. Nakon smjene Joška Podbovšeka, Sanader je tražio novog šefa tajnih službi kojeg će Stjepan Mesić bezrezervno podržati. Mesić je dao prijedlog da to bude upravo Karamarko. Veliki vođa snažne navodno desne HDZ oporbe Karamarko zajedno sa svojim prijateljom Josipom Buljevićem (ističe mu mandat šefa SOE ) odradio je ono čemu se većina patriota opirala. No isti ti patrioti i dalje vjeruju u HDZ i vjeruju da je uredno postupati kao Juda. Ukrasti Iviću Pašaliću glasove (ma tko on bio) o čemu je iznio detalje Branimir Glavaš, potom postaviti Ivu Sanadera.Glavaš je uložio veliku vjeru u Sanadera, i kako je priznao ne može sebi oprostiti. Isti Sanader ga je iz revanšizma dao optužiti i zatvoriti, te izuzeti iz svih postupaka Vladimira Šeksa inače prijatelja suca Ivana Turudića.

KARAMARKO SE RAZIŠAO SA TUĐMANOM, JER JE SMATRAO DA MESIĆ IMA BOLJE STAVOVE. SADA JE KARAMARKO VELIKI TUĐMANOVAC.

Sanader nakon što se nakrao odlazi umoran, želi odmor, sve svoje tajne je podjelio sa braćom, te splitskim vikarom Ivanom Ćubelićem i nadbiskupom Marinom Barišićem, te je uvjeren da ako se njega takne stvoriti će se rasulo u državi, a neće ni ostali izbjeći odgovornost. Prevario se i deslio se rasulo. Imenuje Jadranku zamjenicom, unapređuje Karamarka iz POA-e u MUP, i to nakon misterioznih likvidacija Ivane Hodak i Ive Pukanića za koje su navodno osudili ubojice u koje nitko od javnosti ne vjeruje Kako je čovjek koji je mogao predvidjeti (tajna služba predviđa a MUP samo izvršava) naglo od ravnatelja SOA-e postao ministar policije, te time nagrađen. Rekao je Sanader da Karamarko to može riješiti kao ministar, iako nije ni predvidio kao šef tajne službe tko se kreće po centru Zagreba. (Ili ipak je) Suludo za svakog poznavatelja rada obavještajnih službi.

NOŽ U LEĐA BLIZANAC BLIZANCU

Nakon što stupa na scenu Jadranka Kosor, nešto pokušava, daje zeleno svijetlo Mladenu Bajiću da pokrene istragu protiv Sanadera. Kosorica desna ruka Sanadera, sada postaje glavni njegov progonitelj, a podršku joj pruža Karamarko koji stupa u HDZ iznova. Sanader nije sumnjao da će njegov uspon biti silnog pada. Da će pasti i on i država, ali da će biti dežurni za sve.  Doživio je izdaju. Kažu da izdajnici prijatelja često dožive najbolnije izdaje, a on je izdao Gotovinu pa Glavaša, koji su bili glavna stepenica njegova uspona. Zatim je doživio da ga izda njegova odabranica od koje je očekivao zaštitu Jadranka Kosor. U stranci orgijaških izdajnika tu se ne završava. Do zadnjeg dana unutarstranačkih izbora, Karamarko je tvrdio da je uz Jadranku Kosor, da bi se s osmjehom na licu njoj iza leđa pojavio kao protukandidat. (zakon izdaje, ona izdala Sanadera, ovaj nju) Ponio je pobjedu što paktovima, što ucjenama, dospio je na čelo HDZ i tvrdi da je će učiniti sve da od svoje stranke napravi Tuđmanovu stranku desnog centra.

Budala, konvertit, lažni branitelj, izdajnik, kriminalac ili zaduženi zaposlenik može biti uz Karamarkov HDZ.

HDZ je kadrovirao i zaposlio svoje ljude, na brojna odgovorna mjesta diljem društva Hrvatske, i sada strepe od otkaza, pa su osnovali dežuni telefon za psiho pomoć. Kako kaže, bivši HDZovac Reno Sinovčić, ljudi ulaze u HDZ da žive od njega i dobiju posao a njemu to više ne treba. HDZ je neupitno sa svojim vodstvom i umješanosti vodstva Crkve, zapravo udruga krupnih kriminalaca o čemu svjedoči uništenje hrvatskih poduzeća, društva, te cjelokupnom sistema. Crkva kao institucija izgubila je silan broj pripadnika a HDZ je pred zadnjim izdisajima, jer je lako zdravom građaninu koji zna množenje, pomnožiti i dobiti rezultat. Samo na jedno temeljno pitanje, ne može mi dati odgovor ni jedan zdravi patriot, zašto glasaš za Karamarka, a organizirao je uhićenje Ante Gotovine. Razumjem, Karamarko ima za to spreman odgovor, to su bile više sile, nisam to ja, to je odradila CIA, MI6….pa se pitam odakle ljubiteljima Gotovine i ostalih generala iti malo morala dati povjerenje jednom takvom vještom manipulatoru i lažovu. Razumjemo se, Gotovina je trebao biti uhićen i suđen, dragi moji HDZ-ovci, ali ne pod organizacijom onog koji Vas vodi.

Pripremio Toni Eterović uz arhiv SOAe

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *