MLADEN BAJIĆ POD APAURINIMA

Administracije SAD, EU i UN doslovno su zatrpane aferama, kriminalom, pretvorbom koja je uništila zemlju. Sve se nalazi skriveno u ladicama glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića i ravnatelja Uskoka Dinka Cvitana.

MLADEN BAJIĆ I DINKO CVITAN POKRIVAJU MAFIJU – ZAPRIMIO JACQUES BARROT OD ANGELE MERKEL

Prema našim diplomatskim izvorima Angela Merkel je izrazila veliku zabrinutost za korupciju u Hrvatskoj o kojoj nije bila izvještena. Izvijestila je  potpredsjednika EU komisije zaduženog za pravosuđe, slobodu i sigurnost Jacques Barrota da je sve veći porast pojedinaca i slobodnih medija koji pišu EU, Sudu za Ljudska prava, SAD, Ambasadama, HHO u kojima iznose o kriminalu koji pokrivaju dva moćnika koja nikome ne odgovaraju u državi – Dinko Cvitan i Mladen Bajić. Jedino što se promjenilo u Hrvatskoj od prošle godine, zapravo su na svakom uglu otkupi zlata. Korupcija je nemjerljiva kako doznajemo, a službeni Barrotov izvještaj mogao bi zemlju dodatno pravosudno potresti. Drugi problem je što mediji uopće ne prenose stvarne podneske jer su vlasnici medija u najvećim aferama na Balkanu. Merkelica je prenjela da je na Balkanu, Hrvatska zajedno sa BIH i Srbijom – ključna tračnica za: transfer heroinom i kokainom, trgovinu bijelim robljem, pravosudnom korupcijom, bankarskom mafijom, medijskim vlasništvom, sportskim udrugama koje peru novac, građevinskom mafijom, crnim čarterom, gušenju slobode….

Angela Merkel je zaprimila sve materijalne dokaze sa portala udarno. Sve više je zahtjeva da se smjeni Mladen Bajić koji odgovara vlasti i opoziciji jer prikriva stvarni krupni organizirani kriminal. Zoran Milanović uskoro će biti suočen sa konkretnijim optužbama iz Međunarodne zajednice iako su one u EU kuluarima jasne. Znao je i bio obaviješten ali nije reagirao. Svi aktivisti za ljudska prava, slobodni novinari koji su proglašavani ludima, neobrazovanima, te kriminalno gonjeni zbog ukazivanja na nepravdu i kriminal doći će na naplatu Vladi RH.

Pripremio Toni Eterović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *