MILANOVIĆ VRAĆA LATINICU!

Skandali koji zadnje vrijeme potresaju HRVATSKU RADIO TELEVIZIJU, prerastaju u dramu koja je zabrinula međunarodnu zajednicu. Upadanje u Dnevnik uredniku Zoranu Šprajcu od strane direktora informativnog programa Kovačevića prelila je čašu novinarske etike. Na državnoj televiziji se sprovodi ušutkavanje, cenzura, mobing izjavila je na prosvjedima novinarka Latinice Ana Jelinić. Naime, Latinica je skidana sa ekrana u više navrata i to pod potpuno “abnormalnim” objašnjenjima. Skidali su je preko svojih jataka Hloverke Novak Srzić i Vanje Sutlića: Ivo Sanader, Vinko Grubišić, Ivica Todorić, Ninoslav Pavić i Tomislav Karamarko.

NOVINARI HRT-A SE DIJELE NA HRABRE, USTRAŠENE ILI KORUMPIRANE

Opravdanja su bila od sudskih tužbi do toga da je Latinica istrošen brend. Interesantno i tragikomično je kako Latinica može biti istrošen brend, kada je upravo zagazila na najinteresantnije teme poput ratnih profitera i tajkuna. Nakon otvorenog agitiranja Latina za promjene koje vode KUKURIKU KOALICIJI, Milanović mu se osjeća dužnim. Naime Latin je svo vrijeme nezaposlensoti kao obespravljeni novinar po Facebooku trošio promovirajući nove promjene na čelu sa Milanovićem.

Da budemo precizni Latinica je uzdrmala javnost posvetivši emisiju Kutlinim ortacima i Ivici Todoriću. Kada smo upitali neke gledatelje HRT o skdianju Latinice, dobili smo sljedeće odgovore: “Jeste li gledali ono o Todoriću pa o Karamarkovim firmama na Latinici. Ono je opasna istina.” dok ima i ljdui koji tvrde suprotno: “Latin pljuje po svemu šta je Hrvatsko pa zadnju emisiju je imao o higijeni a time želi reći da su Hrvati šporak narod.” Novoj ministrici kulture Andrei Zlatar Milanović je dao usmjerenje da što prije razriješe slučaj Latinice kao i postavljanje stručnijeg kadra na HRT. Veliki problem za HRT predstavlja što imaj uvišak radne snage, sveukupno 3500 djelatnika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *