MARTIN KEMP: GEORGE MICHAEL MI JE SPASIO ŽIVOT!

Martina Kempa ne treba podsjećati koliko je imao sreće u nesreći. Naime, bivši basist popularne grupe Spandau Ballet izrastao je iz pop ikone u sjajnog glumca, ali je u međuvremenu preživio borbu sa dva tumora. Martin ističe svaki put kad se pojavi u medijima kako mu je jedna zvijezda pomogla izboriti se sa velikim pritiskom i spasiti svoj brak, a to je George Michael.

££-George-Michael-Martin-Kemp-3090203

Popularni je pjevač izvršio pritisak na Martina i njegovu uplašenu suprugu Shirlie, kako bi Martin probao novu tehniku liječenja koja je tada bila u testnoj fazi.“Shirlie je sa Georgeom Michaelom otišla do tog eksperta i rečeno mi je da postoji taj uređaj u Barts bolnici koji nije nikada proban na pacijentima sa benignim tumorima. Nakon nekoliko tretmana tumor se počeo smanjivati i na kraju je potpuno se povukao,“ priznao je Kemp u vrlo emotivnom intervjuu u talk show programu Piersa Morgana .“Bilo je jako stresno i bio sam smrtno uplašen, ali vrijedilo je,“ kazao je Kemp i dodao: “George je posebna osoba, On je naš najbolji prijatelj već godinama.“

Martin-Kemp-3090202

Bivši basist Spandau Balleta je ispričao u istom talk show programu kako je George Michael kumovao i upoznavanju sa sadašnjom suprugom te ih na neki način spojio za cijeli život.

S. Martić