KOSTRENČIĆ TRAŽI ISPRIKE, UDARNO TRAŽI USKOK, JOSIPOVIĆ SE OGRAĐUJE

PREDSJEDNIK JOSIPOVIĆ TVRDI DA NIJE BLIZAK SA KOSTRENČIĆEM VEĆ POZNANIK SA PRAVNOG FAKULTETA

Nakon šest tekstova udarno vezanih za nezakonite poslove Marijana Kostrenčića, digla se neviđena prašina među čitateljima, svjedocima, uredu predsjednika, Vladi RH. Nakon naših objava da je tajkun Marijan Kostrenčić kao vlasnik 75% zadruge brutalno pokrao obitelj Radić sa Svetinom Paladom iz Zadruge te izgradio na pola njene zemlje crni čarter Lučice Agana. Odvjentik u ime Kostrenčića je poslao  dopis u kojem zahtjeva isprike od portala udarno za nepopravljivu štetu časti i ugleda Kostrenčića koji kako tvrdi  “nikad nije bio u sporu sa Marijom Radić“, no na zahtjev isprike, uredništvo portala zahtjeva i traži bržu i konkretniju istragu USKOKA jer je sve što je iznio gospodin Kostrenčić neusporedivo sa dokazima koje USKOK već posjeduje. Marijan Kostrenčić je tužen i na Općinskom sudu u Trogiru gdje se vodi postupak u kojem Marija Radić upravo traži grafološko vještvo svog potpisa kojeg nije potpisala. Sutkinja je dugo odbijala vještvo, a isti sud je i prevarno knjižio zemljište, tako da je temeljno pitanje što obitelj Radić očekuje od Trogirskog suda osim izuzeće?

KOSTRENČIĆ TRAŽI ISPRIKE, UDARNO TRAŽI USKOK DA SE POKRENE (na ovoj slici oboje)

Kriminalna hobotnica ovih razmjera krenula je toliko daleko da je Kostrenčić putem 24 sata dao naznaku ministru policije da će ga proganjati oko voznih parkova i dalje ili u Večernjem dati prostore za intervjue, jer je ministar Ranko Ostojić u potpunosti upoznat sa ovim kriminalom i to od oštećene žrtve iz Austrije. Predsjednik Ivo Josipović je dao pročelnici za informiranje danam uputi dopis u kojem stoji sljedeće: “Poštovani, Predsjednik Josipović nije ni u kakvim poslovnim niti drugim bliskim odnosima s g.Kostrenčićem. Njihovo poznanstvo proizlazi jedino iz činjenice da su u isto vrijeme studirali na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Pozdrav.”Danja Šilović Karić, Pročelnica Odjela za informiranje, Ured Predsjednika Republike Hrvatske.

Na posljetku Kostrenčića sumnjiče u Makedoniji za gospodarski kriminal, u Austriji je prijavljena Styrija, stojimo u potpunosti iza toga da lučica Agana posluje protiv svih zakona, i sada kada je još jednom dobio na znanje predsjednik mogao se očitovati što misli o toj pravdi. Samo se ogradio. Kostrenčića ovim putem pozivamo na tužbu jer je on tužen a pravna država će biti prisiljena da radi svoj posao te imena agenata USKOKA završiti u Strausbouru.

Istražni tim udarno

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *