KOSTRENČIĆ PRIJAVLJEN STYRIJI U GRAZ I AUSTRIJSKOJ POLICIJI

KOSTRENČIĆ PRIJAVLJEN STYRIJI U GRAZU, STYRIJA KRIPOU

[nggallery id=7]

Nezakonita Lučica Agana na otetoj zemlji sa vlasnicom pola zemlje Marije Radić sa našeg očevida

Marijan Kostrenčić vlasnik otete zemlje (liderpress)

Marijan Kostrenčić tvrdi da neće platiti ništa jer mu uništavamo ugled, Svetin Palada piše da je obitelj Radić potpisala i prodala zemlju, Marija Radić USKOKU podnijela krivotvorene potpise i naziva ih otimačima te proklinje. O svemu je upoznat i naš sugovornik Sulejman Tabaković koji zna o čitavoj kriminalnoj pozornici u kojoj su uz Kostrenčića sudjelovale: Zagrebačka banka, općina Marina, Trogirski Općinski sud…. U ovoj mafijaškoj igri oštećen je i Austrijanac čija se žena izravno obratila za pomoć ministru Ranku Ostojiću.

Marijan Kostrenčić je član nadzornog odbora Styrie (Večernji, 24, Story….) kao i INGRE, vlasnik je Intela, 75% lučice Agana koju je prevarno 2008 uknjižio na sebe. Sjedište Styrie je u EU, pa sljedi pitanje kako EU može poslovati sa vlasnikom crnog čartera? Isti klijenti vežu jahte u crni čarter i pristaju plaćati na crno usluge Jahtaškom klubu Agana. Kostrenčić je rekao javiti uredniku u petak svoje priopćenje vezano za Mariju Radić ali se nije očitovao. Na telefon je rekao da mu je to stalno za vratom i da će  riješiti, na što mu je urednik rekao da ne želi posredništvo nego ili izjavu ili mir jer je gospođa Marija pokradena. Tada je pred troje ljudi u autu Kostrenčić rekao  da to mora riješiti i da će zakonski izvesti kraju priznavši da duguje. No u jučerašnjem je razgovoru sa urednikom osporio da su uopće pričali, unatoč tome što ga je slušalo još troje svjedoka u vozilu. Sjetio se Kostrenčić da ne priznaje samo dug nego i otimačinu zemlje pa je počeo prijetiti odvjetnicima ali mu je urednik iznio da ako ga štiti USKOK, neće Austrijske vlasti. Lučicu Agana sasvim je izgledno čekaju prosvjedi koje će gledati jahtaši na svim jezicima.

Marija Radić: „MINISTAR OSTOJIĆ TREBA PONOVITI ISTRAGU, VJEŠTVA I ZATVORITI ONE KOJI SU OMOGUĆILI PREVARNO KNJIŽENJE. TOMISLAV  ČARIJA MI JE U HOTELU PARK U IME KOSTRENČIĆA NUDIO SITNE NOVCE ZA MOJU ZEMLJU KOJU SU NAPRASNO OTELI. “

Shvativši da je ovaj tajkun moćniji od Mladena Bajića pokrovitelj HDZ i SDP vlasti, obitelj je uz pomoć urednika odlučila podnijeti prijave Austrijskim vlastima i zatražiti provođenje istrage nad istim jer Kostrenčić ima duel sa Austrijskim koncernom. Ne trebamo ponavljati da je brutalno oteo zemlju obitelji Radić i na njoj sagradio crni čarter koji posluje potpuno nezakonito te vrti multimilijune koji zaobilaze državni proračun. U histeričnom pisanju preko Blackberrya jučer se obraćao uredniku da ga kleveće i koristi medij za reketarenje. Na to mu je urednik rekao da prijavi on njega jer reketarenje ima pravnu terminologiju. Upitan je namjerava li platiti otetu zemlju Mariji Radić, rekao se obratiti državnom odvjetništvu ali je urednik to već prije uradio. Prijavio sve USKOKu i DORH-u tako da ne može biti iznuđivač. Obavijestio je obojicu, i Paladu i Kostrenčića koji su se javili paralelno na email da su prijavljeni za kriminalno udruženo djelovanje. Urednik je isključivo u potrazi za istinom, i kako se dotični ne boje Hrvatskih pravosudnih organa, priopćio im je i poslao Styriji u Austriju, Interpolu, te Krim policiji u Austriju. Naime crni čarteri su siva zona koja osim što nije evidentirana često zna biti skrovište za nezamislive poslove.

SVETIN MI JE REKAO DA ETEROVIĆ RADI ZA USKOK! MAKI PUCA NA ŽIVCE, NA PSIHIJATRIJU ĆE, PROVALJENI SMO, VRATI ŽENI ŠTO SMO UKRALI! BAJIĆU JE URED TIJESAN OD POSLA. “ISTRAŽITI ĆU ZAŠTO JE POREZNA DOZVOLILA OVO KRŠENJE SVIH ZAKONA I TKO JE U IGRI KORUPCIJE.”

Mladen Bajić je odgovorio da radi svim raspoloživim sredstvima na postupcima koje smo prijavili i objavili te prati portal udarno. Samim time radi i na ovome.,Urednik i Kostrenčić su se toliko isposvađali da mu je urednik Eterović napisao oteto je prokleto, i zazvao prokletstvo. Kostrenčić očito ne spava znajući da se odmotava klupko i svjedoci pjevaju a naš insider zadrugar je rekao kako im je u kavani Svetin Palada rekao da je Eterović (urednik) stari Uskokov agent. Osim toga Čari (Tomislav Čarija) je već pregovarao sa Marijom i nudio joj novac, tako je Kostrenčić je zaboravio da joj je nudio isplatu. Kako neslužbeno doznajemo u istrazi USKOKa je zahvaćena i Porezna, Carina, nekoliko sudova vezanih za ime Kostrenčić, tako da bi se moglo otpetljati mnogo toga a i Styria odustati od daljnje suradnje sa Kostrenčićem.

Istražni tim udarno

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *