KĆERKA LEGENDARNOG GLUMCA: OD TATINOG USPJEHA NE TREBAM NIŠTA!

Kćerka čuvenog hollywoodskog glumca Al Pacina, Julie odrasla je na setovima na kojima je njen otac snimao filmove, a sada je producirala i svoj prvi film “Billy Bates“.

99016832954857d96c37be101958476_640x427

Dvadesetpetogodišnja producentica kaže kako je mnogo naučila od svog oca i njegovim se avjetima vodi svaki dan.

“Večer prije nego sam krenula u školu govorila sam mu koliko sam uzbuđena zbog toga. Tada mi je rekao ’Uvijek prati srce i drži se onoga u čemu si strastvena, jer ćeš se često osjećati prezasićeno i nećeš se moći sjetiti zašto si uopće i željela biti u ovom poslu’. To je bio najbojli savjet koji sam dobila od njega i primjenjujem ga svaki dan“ rekla je Julie. “Jako mu se dopao film, posebice zato što je originalan!“

Mlada producenticu žele u medijima zbog njenog posla, ali to nije bio slučaj prije pet godina kada je uhićena zbog vožnje u pijanom stanju.

“To je bila velika greška. Nikada se više neće ponoviti,” rekla je tada.

Julie Mary Pacino je njegova najstarija kćerka iz veze sa učiteljicom glume Jenn Tarant, a Al takođe ima i dvanaestogodišnje blizance iz veze sa glumicom Beverly di Angelo.

“Uvijek sam odrastala s perspektivom i mama je uvijek pazila da se nikada ne osjećam kao da zaslužujem nešto samo zato što mi je tata uspješanj“ zaključuje Julie.

S. Martić ( foto: Facebook )