KARLEUŠA ME PREVARILA I RAZOČARALA!

Stefan Radović, prevareni devetnaestogodišnji fan Jelene Karleuše kojega su roditelji izbacili iz kuće nakon što im je priznao da je gay u intervjuu za magazin Svet, je izjavio da je razočaran svojom pjevačicom koja se predstavljala kao zaštitinica gay populacije. Stefan je zatražio putem službenog Karleušinog fb da mu pomogne na nekoliko dana za smještaj.

“Jelena mi se obratila na Fejsbuku, ogromnim pismom podrške gde mi je između ostalog kazala: ”Ako bilo šta treba, piši, rešićemo”  – kaže Stefan. “Nisam postavio, apsolutno, nikakve ”posebne uslove” ali nisam razočaran time što su rekli iz Gej-strejt alijanse jer je i ovo način da svi vide, kako se ”udara” na mene sa svih strana. Jelena je jedina javna ličnost koja mi se obratila, nudeći pomoć. Od nje sam očekivao neku vrstu smeštaja do kraja januara, kako bih se izolovao od celokupne situacije, koja puno utiče na moje već narušeno zdravstveno stanje.”

http://www.youtube.com/watch?v=YGmJHg9aHNk

PROVOKATIVNI KONCERT KOJI JE PRATILO OKO 15.000 LJUDI U BEOGRADSKOJ ARENI BIO JE U ZNAKU GAY POPULACIJE

PR pjevačice Zoran Birtašević  tvrdi da je Jelena bila u kontaktu sa dečkom, međutim, on je imao drugačije zamisli i tražio je neke posebne uvjete, da bi na kraju odlučio da se vrati kući.

Premještali su me kod nekakvog starijeg muškarca. Stefan objašnjava kako se osjećao tijekom boravka u nepoznatog čoveka. “Tu su me smestili. Nadao sam se da će se Jelena javiti! Tri dana sam čekao u stanu kod nepoznatog lika uopšte nisam spavao jer me je bilo strah. Tetovažu sam uradio nekoliko dana nakon pokušaja samoubistva…izašao sam iz bolnice a da to niko od osoblja nije znao , uzeo poslednje pare koje mi je mama  ostavila da mi se nađe i uradio tetovažu. Nijednog trenutka se nisam pokajao pa ni sada! Jelenu puno volim i dalje i kad god mi je teško pogledam u tetovažu sa njenim inicijalima i nasmejem se…”

Jeli Karleuša zvana JK shvatila svoju dužnost ambasadice za manjine ili je to samo da zadbojie popularnost. Ovim postupkom kojim su dečka smjestili  starijem gospodinu je više nego skandalozno od JK i njenog PR Birtaševića.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *