KARAMARKO PODVALJUJE I ZAVAĐUJE, ŠTO JE RADIO KAD SE KRALO?

Tomislav Karamarko počeo je na unutarstanačkim izborima podvaljivati emailove, diplome, dopise, prijave…. tipično služiti se špijunskim metodama u kojima želi deplasirati sve protivnike i zavaditi ih međusobno. Nije važno što je istina neka ide. Ono što je činjenica, dobro mu ide špijunaža ali nikako odgovor što je kao ministar unutarnjih poslova i ranatelj sigurnosne zajednice radio dok se kralo u HDZ? Koju je funkciju obnašao?

Jadranka Kosor i Tomislav Karamarko iz vremena idile

Kako nije znao za planove atentata na Ivu Pukanića i Ivanu Hodak? Koliko je izašao bogatiji iz vlade? Hoće li se pokrenuti istraga protiv čovjeka koji je trebao voditi istrage ili sve ucjenjuje tajnim dokumentima. Ovo kolo ucjena među političarima će se teško presjeći dok netko čist ne presjeće vrpcu. Kada su svi nagađali da želi biti predsjenik HDZ on je odlučno demantirao da bi sada pokazao kako je lagao. I doista tim političarima laž je postala osobna iskaznica, bez koje ne izlaze vani. Možda ga vodeći mediji kao nekoć proglase popularnim.

Jadranka Kosor tvrdi da određeni centri moći rade na njenom eliminiranju iako je najzaslužnija za reorganizaciju stranke. “Bila sam svjesna da se borba protiv korupcije može okrenuti protiv mene, kao bumerang.”Očito je Kosorica previše raširila krila i zaboravlja da je sama zaštitila Karamarka kada je utvrđeno istragom USKOKA u aferi Space da su Tvrtke Soboli d.d. i da!da!, kojima je suvlasnik ministar Tomislav Karamarko, od Podravke primile 3,5 milijuna kuna, a uplate su obavljali uhićeni menadžeri.

Istražni tim udarno

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *