KAMENUJMO BORKOVIĆA, PRIJATELJI ŽIVOTINJA!

Neviđena haranga EPH, STYRIJE, TODORIĆA, HSS, SOA-e, Ministarstva branitelja, a ispod njih su samo izvršitelji. Stravičan snimak, stravična farma, stravični susjedi, stravični ljudi, stravične priče, stravični progon, stravično sve.

borkovicu-kaznena-prijava-ubijanje-ili-mucenje-zivotinja

PRIJATELJI ŽIVOTINJA TREBAJU BITI SPASITELJI A NE NAPADAČI. TREBALI SU SE POBRINUTI ZA HUMANITARNE AKCIJE PRIKUPLJANJA HRANE I BRIZI O FARMAMA. 

Nakon snimljenih scena sa farme Branka Borkovića Mladog Jastreba, te vlastite istrage, zaključujem da su psi vukli kobilu za uši kojoj su htjeli pomoći, jer da su htjeli jesti i klati farma je puna pačića i svinja, koje je lakše uhvatiti i pojesti. Inače, do sada su osam konja otrovali Borkoviću. Istraživši farmu Borkovića, jasno je bilo da su životinje  neuhranjene, no pasi žive sa konjima i Borković je imao stotinu puta šansu prodati konje za konjetinu. Nije to uradio jer voli konje za koje mu država daje poticaje, a to je 2000 kn za konja u godini dana.  Time ne može preživjeti čovjek pola mjeseca a ne konj godinu dana. Tkz prijatelji životinja koji traže da se sve ukine bilo bi najbolje da izađu na teren pa zatvore sve, da ubiju životinje ili da svatko djeluje konkretno pa povede jednu kobilu ili konja kući. Sramotno. Umjesto da su došli dati podršku Borkoviću, pitati ga kako da zajednički ožive farmu, da pokrenu akcije, oni su bezobrzirno napali čovjeka kao zadnjeg krvoloka.

Pitanje udrugama glasi, služite li Vi pomoći ili odnemoći? Pomažete li ovim činom životinjama? Koliko ste akcija pokrenuli? Jeste li izašli na teren i ponudili podršku farmerima? Mislite li da oni stječu bogatstvo i bili se njima isplatilo najbolje gasiti farme pa dati uspavati životinje? 

Tragedija hrvatskog društva su udruge koje u svojoj domeni nisu doprinjele nijednoj kvalitetnoj akciji, već su dežurne za osuđivanje, raspirivanje, progone, ne vladine su a financira ih vlada. Poznavajući Mladog Jastreba jamčim na sudu pred pravnom i materijalnom odgovornošću da on najviše pati  sa životinjama, jer ih voli i stalno govori kako su slabi poticaji, a da je Todorić sve uništio sve što se dalo spašavati. Dakle, kada je iznio Todorića kao glavnog uništavaća Slavonije i Hrvatske, zaslužio je ovaj udarac? Više vam znači ratni profiter Todorić koji ima zakonske klaonice, nego heroj Vukovara koji se bori za život životinja.

Sramite se, Vi i smeće od tiska koje upravo ide u stečaj zbog laži koje su ih dovele do propasti.

Evo vam pjesma sa FB zida Borkovića.

Pripremio Toni Eterović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *