ISPOVJEST PROSTITUTKE KOJA JE IMALA 10.000 MUŠKARACA (VIDEO)!

Gwyneth Montenegro nekoć je bila elitna prostitutka koja je spavala s velikim brojem muškaraca. Brojka kojom se diči ova eskort dama je 10.091.pripadnika jačeg spola. Iako se rodila i odrasla u kršćanskoj obitelji, Gwyneth nije bila stidljiva. Odmah se nakon puberteta odlučila za posao poslovne pratnje. Za jedan je sat zarađivala od 500 do 1.000 dolara. Nakon svega, odlučila je objaviti pikantnu knjigu o svom raskalašenom životu.

102_2430-blog-Gwyneth6

Ipak, sve je počelo traumom. U 18-toj ju je godini silovala skupina muškaraca, nakon čega je izgubila vjeru u ljubav. Shvatila je kako to sve ide mehanički kod pripadnika jačeg spola i otišla u tom smjeru. Nakon kratke karijere egzotične plesačice, postala je elitna poslovna pratnja. Cijelo to vrijeme roditeljima je lagala kako se bavi manekenstvom, a onda je sa 24 godine doživjela prometnu nezgodu i sve im sve priznala na postelji. Burni dani i burne noći podrazumijevali su zabave prepune seksa, alkohola, droge i orgijanja. Uglavnom je “ordinirala” u Melburnu, a kada je postala popularna, počela je putovati u druga područja. Njeni su klijenti bili odvjetnici, sportaši, biznismeni. “Najbolje mi je iskustvo bilo kada mi je jedan dečko platio putovanje na Bora Boru, samo kako bih bila njegova pratnja. Tretirao me kao ljudsko biće i iskoristila sam to da se odmorim od svega,“ kaže sada 37-godišnja Gwyneth Montenegro i dodaje: “Moj je život je obilovao seksom, kokainom i šampanjcem. One koji se žele baviti ovim poslom upozoravam kako se lako saživjeti s njim. Meni je dao samopouzdanje, ali postoji i druga strana. Ono što zapravo želim je spriječiti druge djevojke u pravljenju iste greške. Tek sada vidim posljedice takvog života,“  istaknula je ona.

0C4szkvH

Uspjela je staviti točku na prošlost i s 29 godina postala turistički vodič u malom panoramskom zrakoplovu. I taj je posao morala napustiti, jer je raskalašeni život donio svoju cijenu. Teško je oboljela. Vratila se starom poslu, upoznala određenog biznismena i s njim otvorila tvrtku za programiranje. Tek tada se smirila. Pogledajte video:

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=Inidupj5U8o[/youtube]

S. Martić ( foto i izvor: Daily Mail )