I SLAVNI IMAJU ROĐENDANE IZ NOĆNIH MORA

Baš pred slavlje 27. rođendana zvijezdu serije “Tračara” Blake Lively napao je roj pčela. Užasno iskustvo detaljno je opisala na svom blogu…

Blake-Lively-hd-wallpaper-blue-eyes-white-dress-picture

Noć prije rođendanskoga slavlja glumica je doživjela vrlo neprijatno iskustvo. Naime, za vrijeme fotografiranja za njenu web stranicu “Preserve“ glumicu je napao roj pčela ili “prirodnih elektro-šokova“, kako ih je nazvala.

“Cijeli sam se dan fotografirala za svoju web stranicu. Sinoć sam odjednom osjetila snažan električni šok energije. U tom su mi trenutku razne misli prolazile kroz glavu – Jesam li bila uzbuđena što sam godinu dana starija? Jesu li to bili živci? Zašto me to toliko boli? Mislila sam da volim odrastanje,“ napisala je.

“Osjećaj je bio grozan. Ne znajući što me snašlo upitala sam se poveća li vam se guza kada napunite 27 godina? Zato što se moja povećala i boljela je. A ruke? Imala sam osjećaj da me je netko gađao desetinama malih strijela, osjećala sam se kao vještica, kao da gorim,“ nastavila je.

I pored svega, Blake je odlučila proslaviti svoj rođendan uz goste i tortu iako se osjećala “potreseno i otečeno”.

“Napad me je podsjetio kako su godine samo broj. Svaki dan biram koliko imam godina,“ zaključila je glumica i supruga Ryana Reynoldsa.

S. Martić ( foto: agencije )