BIZARNO: ČOVJEK IZ MISSISSIPPIJA USTAO IZ MRTVIH I SADA ODIŠE VITALNOŠĆU

Čovjek iz Mississippija, koji je bio proglašen mrtvim, čudnim okolnostima, probudio se unutar vreće za tijelo u kojoj se mrtvaci pripremaju za balzamiranje.Walter Williams, koji ima 78. godina, po riječima mrtvozornika, umro je u 21 sat i otpremljen je na odar. Pored njega je bio nećak, kada je mrtvozornik zakopčao vreću.“Bio sam tu i gledao kako ga smještaju u vreću i zakopčavaju je,“ izjavio je nećak  Eddie Hester.

dead-man-600

No, Walter je izgleda odlučio da mu nije vrijeme.“Čovjek jednostavno nije bio mrtav, to je sve što imam reći,“ izjavio je direktor pogrebnog društva Byron Porter. Dodao je da je pozvao rođake i obitelj i da su oni bili presretni što njihov voljeni William ipak odlučio još biti na ovome svijetu.“ Uskrsnuće“ ovog tipa prvo je u ovom mjestu, pa su mnogi reporteri nagrnuli snimiti priču.

Williams, koji inače ima ugrađen pacemaker, nakon buđenja osjeća se još i biolje i vitalnije i pun je energije, “Ne znam koliko će još biti među nama i blagosloviti nas svojim prisustvom, ali aleluja, zahvaljujemo Bogu za ovu šansu,“ kazao je jedan od rođaka novinarima.

S. Martić