BANKARI NEZAKONITIH ZADRUGA U PANICI

Nakon samo jednog udarnog napisa, bankari lažne banke koja ima 240 zadruga, nekima su preko odvjetnika ponudili nagodbe, što upravo kazuje koliko odvjetnici žrtvi – surađuju sa samim bankarima koji su uveli ljude u ropstvo. U strahu od kaznenog progona, navodno nude samo neki dio da se plati, no istražni tim udarno je od austrijske obavještajne službe doznao da su na kontakt liniji hrvatski odvjetnici koji vode žrtve sa bankarima. “Nagodbe bi bile jasne kad bi pokazali papir u kojem se odriću imovine. SVAKA NAGODBA JE LAŽ, TREBA IH PROGONITI. Taj papir još nitko dobio nije i neće. Nagodbe su izmišljotine koje rastežu žrtve. Radimo izvide i treba nam još konkretnosti. Neminovno je šteta urađena”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Nudili su mi i dali nagodbe potpisao sam, lagali su i danas sam na ulici zbog odvjetnika i nagodbe. Izmanipulirali su me do kraja, sada se želim posvetiti njihovom uništenju.” – Ivan Zloić.  

Raiffeisenbank St.Stefan-Jagerberg-Wolfsberg iz Austrije je samo jedna od lažnih zadruga. Jedna u nizu je i Raiffeisenbank Massongex-St-Maurice-Vérossaz, Raiffeisenbank Mittleres Raabtal eGen…Sve imaju tajnu glavu u vrhu i nisu smjele poslovati u Hrvatskoj. Korumpirale su suce, političare, medije i odvjetnike. Kako nam je rekao izvor: “Odvjetnici brojni su izmanipulirali građane. Toj banci treba prestati vraćati novce i ići na njeno kazneno gonjenje.  Ona je nelegalno ušla na tržište i izvukla građanima novac, te su se upisali na zemljišta. Svaki pristanak na kompromis podrazumjeva da će žrtva ući u još dublji problem. Imamo zaprimljene prijave radimo, no trebamo vašu suradnju, Njemačke, Hrvatske i Crne Gore da se utvrde svi krpni igrači banke.” Izvor iz austrijske kriminalističke uprave nam je rekao da sve ima vrlo ozbiljno obilježje, konstatirajući da ako građani smatraju da je banka nelegalno radila, nemaju se što nagađati, već banka treba biti blokirana sa radom, kao i ovršitelji te gonjena za prevare i duševne boli građana koji su žrtve banke. “Nijedan odvjetnik nije se usudio kazneno pristupati, to dokazuje da nijedan odvjetnik nije radio ispravno jer se boji bankarskog lobija ili surađuje sa njima”. Netko tko je izmanipuliran treba tražiti pred zakonima prava a ne nagodbe.

BANKAR WALTER SE SKRIVA NA RABU, TEŠKO BOLESTAN BAVI SE U JEDNOM ZASEOKU PČELARSTOM, NO SLIČNIH WALTERU IMA 200 BANKARA. IVANKA KRAJNC IZ PTUJA JE GLAVNA POVEZNICA ZA SVAKU ZADRUGU. ŽRTVE KOJE SU DALE SE NA POPIS UREDNIŠTVA BITI ĆE PREKRETNICA DRUŠTVA.

Istražni tim udarno

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *