TAMARA LAPTOŠ ZAMJENJUJE BAJIĆA

Predsjednik je lagao, afera ZAMP ima temelja, korupcija, laž, krađa novca u ime slogana PRAVDE, visoka sudska korupcija

Najmoćniji čovjek u zemlji ima pravosuđe i medije u rukama, no ne znamo tko koga drži u hobotnici sa nekoliko glava.

Neslužbeno doznajemo da iako ne zna niti Mladen Bajić, ovih mjeseci će biti smjenjen po hitnom postupku. Zajedno sa Bajićem odlaze Josip Čule, Dinko Cvitan i to sve pod žestokim međunarodnim pritiskom. U opciji su tri glavna državna odvjetnika koji su pod najvećim sigurnosnim prismotrama, a među njima je i tužiteljica u slučaju Sanader – Tamara Laptoš. EU komisija je odbacila zakon o policiji Ministra Ranka Ostojića a ovaj put će mu i partnera maknuti i postaviti neslužbeno doznajemo novog kojeg se neće moći manipulirati, ali i tražiti da prvo počisti u svojim redovima. Očekuju se otkazi u državnom odvjetništvu i val uhićenja sudaca oko 6. mjeseca. Visoko pouzdani izvori tvrde nam da je čak moguće da Bajić na temelju zaprimljenih stotinu kaznenih prijava Međunarodnom sudu za ljudska prava završi kao novi optuženik u sudskom procesu za opstrukcije brojnih mafijaških postupaka u državi.

Naime, nije jedini udarno.com pisao o nedjelima Državnog Odvjetništva, već i silan broj  građana kojima je ostalo jedino oružje pisati svijetu i opisivati životne kalvarije u kojima su žrtve Države zbog sudjelovanja, opstruiranja i omogućavanja uništavanja poduzeća, života. Još nekoliko slobodnih portala piše o nedodirljivim ljudima u Hrvatskim medijima, a prema svemu je očigledno da otkucava sat Bajiću i Bajićevim podanicima. Građani će moći pokazati prstom koji državni tužitelj je zanemario njihove kaznene prijave, medijski vlasnici će biti raskrnikani i konačno će početi procesi stoljeća. To je ono što očekuje Međunarodna zajednica, doznajemo. Iako izgleda filmski, to se počelo odvijati u brojnim zemljama koje su pred ulaskom u EU. Nezamjenjivi su smjenjeni i skinute su maske.

Nažalost predsjednik Ivo Josipović ne može više parirati materijalnim dokazima portala Index. Ono što je još gore, Hrvatska je davno izgubila legitimitet pravne države. Hrvatska je zemlja jačih, podobnih i moćnih. Kada predsjednik Ivo Josipović javno putem HRT izjavi da se ozbiljni mediji neće baviti njegovom aferom, tada on ukazuje da smatra kako su EPH mediji – ozbiljni, dok je njihov moralni medijski mogul Ninoslav Pavić pretvorbeni kriminalac, i taj začarani krug Pavić – Bajić – Josipović – Milanović (prije Sanader) – Mesić =  još će neko vrijeme biti začaran dok i Bajić sa svojim kadrom ne završi u zatvoru. Protiv našeg glavnog državnog odvjetnika su poslane brojne prijave u HAAG, MEĐUNARODNOM SUDU ZA LJUDSKA PRAVA, FBI, te je postao je svjesan da mu se stolica trese no nije upoznat kada će ga najuriti, a EPH i STYRIA oplakivati. Prema Bajiću su se usmjerili “pogledi” svijeta, više nema vjerodostojnost nikakvu, jedino unutarnju političku.

Još uvijek postoje svete krave od Stipe Mesića pa nadalje, a to ostaje novim generacijama rješavati.

Toni Eterović, fotto AFP

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *