ADRIANA LIMA SAVJETUJE: POKLONITE SEKSI RUBLJE!

Adriana Lima odlučila je posavjetovati sve pripadnike jačega spola i dati im  do znanja kakvo rublje žene vole dobiti na poklon za vrijeme novogodišnjih blagdana. A tko bolje savjete može podijeliti, nego najzgodnija mama na svijetu, Viktorijina anđelica i jedan od najlepših supermodela sa modnih pista, Adriana Lima. Ona zna koliko je muškarcima teško odabrati idealan poklon za djevojke, pa im je odlučila pomoći pri odabiru onoga najboljeg.

Victorias-Secret-2013-Fashion-Show-Andriana-LIma

Kada je o rublju riječ, žene mu ne mogu odoljeti. Ne postoji dama kojoj nije bitno da u svom ormaru ima nekoliko kompleta gaćica i grudnjaka koje će ponosno pokazati svojem muškarcu u krevetu. Znajući to, Adriana misli da je kupovina seksi rublja djevojci, super ideja. „Ono na što najprije treba obratiti pozornost je veličina grudnjaka i gaćica. Od toga treba poći. Saznajte njenu idelanu veličinu tako što ćete krišom pogledati na etiketi. Iznenađenje je poanta priče i neće biti zanimljivo ukoliko je izravno pitate“ – savjetuje Lima.

Adriana-Lima-Victorias-Secret-Fashion-Show-HD-2013

Komade birajte u odnosu na svoj osobni ukus. Ono što se sviđa vama, sigurno će se dopasti i njoj. Birajte hrabro i slobodno ono što bi vas na njoj najviše uzbudilo. Ne ustručavajte se, od haltera, tangi i korzeta, seksi spavaćica i svega ostaloga u čemu biste je željeli vidjeti u krevetu.

   S. Martić