ACI AFERA 6. dio – DOKAZ: SUD POKRIVAO VIOLIĆA!

KADA SVJEDOK PROMJENI STRANU POD SUMNJIVIM OKOLNOSTIMA, TADA NAM OSTAJE DA GA SUOČIMO SA ČINJENICOM, NJEGA I OPTUŽENE, JER POSTAJU JEDNAKI.
Inače udarno.com je zaštitnik svih svjedoka, ali kad svjedok sklopi pakt sa optuženim kriminalcima, tada prestaje suradnja između medija i svjedoka i svjedoka djelomično suočimo sa konstatacijama koje je iznosio. Svjedok Vedran Guteša je obećao pomoći mnogim oštećenima u ACI aferama, no nakon dobivenih svojih zahtjeva od ACIJA što mu je omogućio portal udarno, koji mu je bio i pravnik i psihijatar, te danonoćni dušebrižnik – Guteša nam je rekao da nema namjeru nastaviti pomoći ostalima koji su se bojali govoriti o situaciji u ACIJU.  Ne usuđujemo se konstatirati da je svjedok kupljen i u to ne vjerujemo, ali zastrašen nije. Što je u stvarnosti, morati će utvrditi USKOK. Medij udarno je stavio brojne teško oštećene na čekanje zbog situacije u kojoj se našao gospodin Guteša, no Guteša je nakon primitka na posao “nabio roge” svim radnicima koji će istupati putem medija o ACIJU i desetljećima pljačke.

Vedran Guteša sa dokazima i novinarka Gordana Šprajc
Vedran Gutesa  12.12.2011
Dragi Toni !,
Kako sam i obecao saljem ti Opt.prijedlog kako novu cinjenicu ! Dana 14.lipnja 2011,obavjesten sam temeljem rjesenja VSRH predsjednika toga suda,broj Su-IV-802/11 od 25.svibnja 2011,godine da je kazneni predmet K-16/2011.ustupljen Opcinskom sudu u Splitu na daljnje postupanje(rjesenjem je odreden Opc.sud u Splitu kao drugi stvarno nadlezan sud,za postupanje u ovom kaznenom predmetu opc.suda u Trogiru ).Sukladno odredbi cl.10 st.5 Zakona o sudovima. Nakon ove obavijesti koju potpisuje  Predsjednik suda mr.sc.Ivan Tironi dipl.iur.,predmetni spis je dostavljen stvarno nadleznom Opc.sudu u Splitu. I sad se vodi pod brojem K-1217/11.Nemam nikakvih saznanja u kojoj je fazi !.
DOKAZI:
 
Istražni tim udarno, fotto udarno

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *